Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rozjasnienie tematu

jakimi kobietami interesuja sie mezczyzni 30 letni ?

Polecane posty

- uroda ? - osobowosc ? - doswiadczenie ? - poglady ?

Gość facet 30 letni
Obecnie poszukuję partnerki na całe życie. Nie aby szukał z latarką w ręce, ale za błahymi znajomościami się nie uganiam. Od kobiety wymagam: - kobiecości, - czułości, - oddania, - zaangażowania, - wsparcia, - opieki nad domem i przyszłym potomstwem. Poszukuję jak napisałem partnerki, która tak jak ja jej, tak będzie mi oddana i z poświęceniem będzie budowała lepsze jutro wspólnie założonej rodziny.

Gość Marta,23
wiek 18-24 i to zeby siksa byla w niego wpatrzona...slinila sie do niego..miala zgrabne cialo....wysylala mu sygnaly.... potrafila kokietowac...chcichrala sie z kazdego jego zartu...lubiala to co on (te same kluby,imprezy itp).... i go dowartosciowywala....(bo 30 letnia zona ktora siedzi z 2 dzieci zapomina juz o takich sprawach,tylko domaga sie wyplaty )... moj 30 letni sasiad ma na tką 20 letnią kochanę po rozwodzie... ona skonczone tepa kretynka....on niedowartosciowany dziwkarz.

Gość Marta,23
facet,dasz mi swoj numer ? :)

Gość zalezy, ktory sort facetow:
1) dojrzali 2) niedojrzali :D

Gość Aparat007
to co wyzej + szczupla, zadbana, seksowna, glowa na karku i kobieta z ambicjami. denerwuja mnie kobiety slugusy, co to jak pies sie kreca kolo nogi i czekaja kiedy pan przyjdzie do domu zbey mu podac obiad. KObieta musi miec godnosc i wszytko musi byc w normie po prostu, partnerstwo.

Gość facet 30 letni
He, he :) a skąd mam wiedzieć, że później nie będziesz mnie nękała nocnymi smsami? :D

chodzi mi raczej o takich mezczyzn po 30 stce z doswiadczeniem z kobietami i po "przejsciach" chcacych sie ustatkowac - jakie wymagania stawiaja tacy panowie potencjalnym partnerkom (zapewne je maja wieksze niz przed laty), interesuja mnie szczegoly, a nie slogany typu: ladna, kochajaca i wierna, gdyz wydaje mi sie, ze bedac na takim etapie zycia czlowiek ma pewne uksztaltowane poglady, oczekiwania dalekie od etapu mlodzienczego tzw "probowania"

Gość Marta,23
ja nie będę, ale dam numer paru kumplom oraz dla jaj dam ogłoszenie z tym numerem o płatnych usługach erotycznych :P

Aparat007, w jakim jestes wieku ?

w jakim wieku kobieta ?

Gość Dr. Jones
żadnych wymagań. spotykam kogoś iskrzy, zawiązuje sie znajomość, odkrywa sekrety. wymaganie czegokolwiek jest bez sensu.

Gość Marta,23
ktos siepodszył pode mnie wyzej :P nie nekałłabym cię jesli bys sobi etego nie zyczył...za to milo by bylo jakbys ty mnie ponękał :)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
młodszymi :D

Gość Marta,23
to ja sie podszywam, aparat, nie marudź tylko wrzuć fotkę odbytu i gdzie go można zastać :P

Gość Marta,23
nie podszywaj sie tępaku pode mnie!!!

Gość Aparat007
@prosze o rozjasnienie tematu 32 , kobieta byle by nie starsza :) najchetniej 5 letnia roznica wieku :)

Gość a wiec wyglada to tak:
- kobiecości, czyli zayebista sylwetka, szczupla i seksowna - czułości, czyli zapewnienia co dzien ze jest najlepszy na swiecie - oddania, czyli dawania dupy bez slowa i oporu zawsze i wszedzie - zaangażowania, upewniania go ze nie ma i nie bedzie innego, podnoszenie jego chwiejne ego - wsparcia, czyli dowartosciowywanie go, chwalenie i glaskanie - opieki nad domem i przyszłym potomstwem, czyli bycie przedluzeniem jego pepowiny z mamusia

Gość faceci po 30stce
Sa popaprańcami emocjonalnymi i są niezdolni do zaangazowania. Nie wiedza czego chcą i na tym upływa im życie.

Gość barnej
Marta,23 - a skąd wiesz czego chcą wszyscy pozostali faceci oprócz tego jednego o którym piszesz? facet 30 letni - ja bym nie dał numeru osobie, która pisze "lubiała" ;)

Gość a wiec wyglada to tak:
- glowa na karku, czyli kierujaca calym zwiazkiem i malzenstwem, wychowujaca jego i jego dzieci, prowadzaca caly dom

Gość bezrobotnaaa robotnaaa
ja tez uwazam ze samotny po 30 to jak to sie mowi: ruchacz

Gość martinez cotto
Ja mam 30 i jakimi? Niestety z wiekiem mniej zwracam uwagę na to jak wyglądają. Więcej charakter, niestety kryterium bardzo istotnym stało się jak dziewczyna zachowuje się w sytuacjach ciężkich lub krytycznych. Po woli szuka się osoby która nie zostawi Cię bo ma focha, zły humor lub kiedy jest ciężko. Więc dojrzałych. To nie znaczy starszych, często młoda dziewczyna będzie bardziej dojrzała od jej starszej koleżanki.

Gość Marta,23 podszyw
może tak być lalunio?

Gość Marta,23
moze misiaczku :*

Gość faceci po 30 stce
szukaja w mlodych siksach dowartosciowania sie, ze jeszcze nie gnija staroscia, a im starszy tym bardziej musi sie dowartosciowywac i oczekuje chwalenia go jak dziecko

Gość faceci po 30stce
Martinez nie pisz bzdur.