Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platformer

Bezrobotni wyjedźcie z Polski

Polecane posty

Gość platformer

tu nie ma dla was pracy i stanowicie obciążenie dla systemu, wiem że to brzmi trochę chamsko ale naprawdę w UK, Szwecji, Niemczech będzie wam lepiej i jeszcze rodzinie trochę grosza przyślecie, trzeba być mobilnym i przedsiebiorczym a nie siedzieć na doopsku, kisic się w chacie i narzekać na cały świat

Gość wredniucha100
w UK pracy już nie ma - natomiast niedługo spodziewamy się najazdu Rumunów i Bułgarów

Gość bezrobotnaaa robotnaaa
pewnie masz racje ale jakos mi sie nie chce...

Gość mam duże wyrzuty sumienia
że kasę która przyznano polakom z ue powinni w częsci dostać te słbsze i biedniejsze kraje

Gość za co kurna
mamy wyjechać? masz pożyczyć 3tys. funtów?

po co ludzie karmią dzikie ptaki w klatkach?

mam, chcesz?

mnie w klatce nie potrzebne i tak mnie karmią

Gość Malo wiesz o zyciu
Ze co? ;) beneficiarzy malo?

Gość A słyszeliście co zrobił nasz
rząd? Wprowadził kasy fiskalne od 20tysięcy obrotów rocznie czyli każdy musi mieć kasę fiskalną nawet żebrak na ulicy zbierający do beretu! Mówili też że w ameryce wkońcu rozwiązano problem psich kup na trawnikach i tu uwaga! Pięć tygodni temu założyłam o tym topik na kafe i pisałam że testy dna zamiast czipowania psów powinni wprowadzić(oczywiście widze w tym wady, ale ameryka to dziki kraj i u nich właśnie ten pomysł z DNA się przyjłoł). Ciekawe co będzie jak złośliwy sąsiad przechwyci kupę psa znienawidzonego sąsiada-będzie grzywna:D! Ja bym wolala narzucić kosmiczne podatki na posiadaczy kudłaczy i wówczas może kasy fiskalne nie byłyby potrzebne! A swoją drogą to jestem twórcza no nie? Wymyślam różne rązwiązania zanim jeszcze amerykanie na to wpadną!

Gość bezrobotnaaa robotnaaa
źle bym sie czula z tym jakby np. ktores z moich rodzicow zachorowalo a ja bym byla zagranica i nawet nie zdazylabym sie pozegnac czy cos...

Ja narazie pałam się w życiu czymś o czym mało wiem i stale wpadają mi do głowy jakies genialne pomysły których wynikiem jest żywa gotówka zatem nie jest ze mna tak źle. W polsce pracy nie ma Moje marzenia to robić niewiele zarabiać bardzo dużo Chyba już dawno przysięgłam sobie że prędzej zdechne niż porzuce marzenia.

Gardze donośicielstwem bo to brak patryjotyzmu a ja patryjotką jestem. Jak widzicie rząd próbuje zniszczyć ludzi trzeba się temu przeciwstawiać oni nie chcą rozwiązywac problemów oni myślą jak nam ich przysparzać.

A pomyślałaś,zastanawiałaś się kiedyś jaki jest rzeczywisty koszt tak śmiesznego badania? Nie jaki jest tylko jaki byłby gdyby go uczciwie wycenić?

Nic nie jest takie na jakie wygląda i tego również możemy być pewni. Myślenie nie jest bolesne a przynosi więcej korzyści niż cokolwiek innego.

Odkąd poddaję wątpliwościom, to, co wydaje się być oczywiste, odnoszę sukcesy w każdej dziedzine życia.

Gość werwerewrew
"a bym wolala narzucić kosmiczne podatki na posiadaczy kudłaczy i wówczas może kasy fiskalne nie byłyby potrzebne! A swoją drogą to jestem twórcza no nie? Wymyślam różne rązwiązania zanim jeszcze amerykanie na to wpadną!" jesteś doprawdy przezajebista... kosmiczne opłaty dl aposiadaczy psów i od razu miejsce dla 75 % z nich w schroniskach tez przygotuj, jak ludzi nie bedzie stac na ich utrzymanie

Gość nasz rząd
jest instrumentem w rękach gości rządzących nimi zza pleców. chodzi o to, żeby nas udupiać, zadłużać, najlepiej do śmierci, a z nowych pokoleń zrobić w nic nie wierzących kretynów, nie chcących mieć dzieci i zakładać rodzin... przecież to logiczne w zasadzie......

Jak ludzi nie będzie stać na ich utrzymanie? To trzeba uchwalić w Sejmie że mięso z psów jest w Polsce jadalne tak jak w Korei i spożytkujemy tą psininę na befsztyki ;)

Gość Sofija...
W tym kraju łatwo nie jest. Ale większość narzekających osób nie wiele robi poza narzekaniem. Ludziom brakuje odwagi. Zmarnowali wiele szans i nadal marnują. Nie jestem za PO, ale zadcy rząd nie da ludziom nie zaradnym zaradności. A nie odważnym odwagi. Przepraszam za asertywosc. Ale mam 28 lat. Od 18 r.z. jestem calkowicie samodzielna. Calkowiecie! Skonczylam dobre studia dzienne w tym samym czasie ciezko pracując. Uczyłam się języków obcych. W trakcie studiów pracowałam tez za granicą i wiem że się da! Trzeba tylko więcej odwagi, pracowitości i ambicji. Pozdrawiam

Gość dfsddfgfghh
niewiele pisze sie razem ty wielka znawczyni jezykow hehe