Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlcmaniaczka

ogladacie na TLC honey boo boo

Polecane posty

Gość tlcmaniaczka

teraz leciało : massssssakra co za mała ohydna tłusta świnka :D

Gość hkhk
nie oglądam i nie mam zamiaru. nie chcę patrzeć na tą tłustą dziewczynkę która uważa się za wielką gwiazdkę i jej okropną matkę .

Gość lalallalunia
też tak myślałam na pierwszym odcinku, ale im dłużej to oglądałam, to doszłam do wniosku, że oni są na swój sposób jako rodzina bardzo zżyci i szczęśliwi. I mają innych w du...pie :) a robią swoje, bawią się razem, jedzą razem a nie jak w PL każdy siedzi w swoim pokoju i jak najdalej od rodziców :)

Gość lalallalunia
oczywiście żarcia bez umiaru i niektórych zabaw typu grzebanie w śmietniku nie pochwalam, ale oni są tacy :D

Gość tlcmaniaczka
ta matka to jest niezły pasztet hehe tatuś też jakby najarał się z tone gandży :D

Gość hehe , tylko prawie
wszystkie dziewczynki w tych konkursach takie są :D a ich matki grube i jakieś porypane :D ta mamuśka ma dopiero 33 lata a już babcią jest :D No ale fakt , są bardzo zżyci ... i nieokrzesani ;)

Gość Oni sa smiesni
I jeszcze tv kreuje ich na takich nieokrzesanych, specjalnie nie wycinaja gdy matka kicha czy wyciera nos w wstretny sposob... A jest okropna ja mam 31 ona 33 a wyglada na osobe w wieku mojej mamy. Jeszcze do tego wszystkiego ta swinia... A konkubent taki biedny przy tej bandzie bab :D smieszny byl odcinek jak dal jej tego jelonka na rocznice a jej sie nie spodobal i corki mialy do niej o to pretensje. A jak powiedzial ze zbieraja ofiary wypadkow i griluja to opadla mi szczeka :D ta rodzinka jest mega chociaz nie chcialabym ich znac w realu. Ale ludzie potrzebuja czasem poogladac o totalnych wiesniakach a nie tylko tance z gwiazdami itd. A co do urody malej to na konkursach wymalowana wyglada slodko, zupelnie nie do poznania :D Aaa jeszcze jak mama zdjela wreszcie skarpetke zeby pokazac tego rozjechanego palucha a tam muszki po nim laza :O w skarpecie byly fujuuuuj !:O

Gość dyjytjhnjy
I ta boo boo pokochała ameryka?śmiech.

Gość mruuuuuweczka
śmiać mi sie chciało, jak oni wychwalali tę swoją matkę że tak świetnie gotuje. A ugotowała makaron z sosem, kóry skaładał sie z masła i keczupu roztopionego w mikrofali. Wszyscy sie tym obżerali aż im sie uszy trzęsły. FUJJJ!!