Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena321

dość wstydliwy problem...

Polecane posty

Podczas seksu z partner włożył mi palca w odbyt , poczułam bardzo nieprzyjemnie pieczenie jakby... dziwne takie. Kiedys podczas pierwszego swojego stosunku analnego nie miałam takiego problemu.Pojawił sie nie dawmo. Czasami tez odczuwam swedzenie. Czym moze to byc spowodowane ?

podrażnienie śluzówki najpewniej. jeżeli ktoś decyduje się na taką formę współżycia to odpowiednie nawilżenie jest podstawą i koniecznością.

zgodziłąś się na seks analny..? podziwiam musiałby mnie zgwałcić i siłą mi coś wsadzić... przecież to boli :|

Gość Do Leny
coś Ty, ochujałaś, dałaś se włożyć brudnego palca do duuupy a może późnej do ciipy i buzi? Włożył Ci jakąś zarazę typu grzybiczego, bakteryjnego a może i brodawczaka. Masz za swoje durna dziewczyno. Wal do gina i powiedź o problemie i poproś o skierowanie na badania(wymaz na posiew, antybiogram) i adekwatny antybiotyk, póki nie za późno. A o bydlęceym analu zapomnij, no chyba, że jesteś bydlęciem, to sorki.

skoro zabral ci sie do dupy, tp pewnie pedal, zatem wywal go z domu, bo zarazi cie HIVem