Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawojazdy

10 egzamin na prawko

Polecane posty

Gość prawojazdy

Ehhhhh chce juz to wreszcie zdac... !!!!!!!!!!!

Gość prawojazdy
Zdawal ktos tyle razy czy tylko ja jestem takim pechowcem ?????

Gość prawojazdy
Pomocy...... Juz mnie brzuch boli :((((((

Gość dgfg
a ja myślałam, że jestem oferma zdając za piątym razem, ale jak widać są jeszcze lepsi...

Gość prawojazdy
Sa sa... Na ostatnim egzminie byl chlopak ktpry zdawal 18raz... I zdal wreszcie... Alezazdroszze... :((

Gość dgfg
życzę powodzenia. bądź dobrej myśli, ja ci powiem, że za piątym razem jak już poszłam to już miałam na to wyje*****ne i nie przejmowałam się i zdałam, plac dla mnie był męką.

Gość afhjklmnbvcghjkllkjhgfdsadfghj
zdałam za 14 albo 15 razem .. w sumie nie wiem, straciłam rachubę :P poszłam na kurs w klasie maturalnej bo rodzice mi opłacili, więc już nie miałam wyjścia. I tak jak czułam presję to znowu się zapisywałam i tak mi minął 4 rok studiów, wszyscy przestali ciągle mi o tym gderać i doszłam do wniosku, że przydałoby się prawko. Zdałam na 5 roku :P. Mam już dwa lata prawko, swój mały samochodzik i zero stłuczek.

Gość dgfg
nie zgodzę się, nauczyć sie każdy może i zdać też, tyle że już później może niechcący wszystkie słupki zaliczać, a to już inna sprawa. ale jak to mówia praktyka czyni mistrza, moja koleżanka też zdała za którymś tam podejściem, potem miała piękny samochód od rodziców, który po roku użytkowania wyglądał, jak po wojnie, wjeżdżała we wszystko, oprócz ludzi, a teraz jeździ jak wytrawny kierowca...

Gość prawojazdy
Tylko ze ja umiem jezdzic... Instruktor mowi ze gorzej jezdza izdaja i czemu ja ciagle oblewam. Nogi aegzaminie mi sie trzepia tak ze sprzrglo kkota na caly glos po aucie. Oddychac lewo moge. Lzy mi prawie leca. Gdyby nie to ze egzaminy takie drogie to moze bym tego tak nie przyezywala. I jeszze doluje mnieto ze ciagle ktos znajomy zdaje za 1 razemvmax 4 tylko ja taka... Tez plac jest dla mnie meka. Pierwsze 3 razy oblalam na luku bo go nie umialam. Zmienilam instruktora nauczyl mnie (nie nie na obroty) i juz umiem luk za to ostatnio 2 razy oblalam na gorce czego sie w ogole nie spodziewalam..... Uczylam ie na inna metode niz kiedys a metode bez gazu bo wg instrukora na dieslu gorke sie robi bez gazu. Wzesiej zdawalam na benzynie i metoda z gazem nie zawodzila nigdy zawszs wyjechalam na miasto a teraz ...masakra uwierzylam mu ze moze faktycznie na dieslu inazej i bach... :( teraz bede robic juz swoja metoda stara z gazem i oby sie udalo !

Gość nocny marek..
ja zdałę miesiąc temu prawko, wożę się swoim fordę aż sie ludzie patrzą :)