Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klient Vip-Limuzyny.pl uwaga

Vip-limuzyny.pl stare samochody z Błonia k/warszawy/Uwaga

Polecane posty

Gość Klient Vip-Limuzyny.pl uwaga

Witam i przestrzegam przed vip-limuzynami.pl z Błonia / koło Warszawy. Samochody maja średnio po 15 lat, śmierdzą w środku , na samochodach znajdziemy rdzę na felgach chromowanych oraz popękane nadwozie i śmierdzące wnętrze wilgocią. To oczywiście w standardzie. Pakiet ślubny to aż 1600zł bez limitu kilometrów (w praktyce każda limuzyna rozliczana jest za godziny co nie ma znaczenia) bez limitu czasu oznacza to dojazd pod salę weselną i pa pa ( śmieszne ale prawdziwe brak limitu czasu ). Biorąc cenę usługi i dzieląc przez 1600zł to najdroższa oferta w Polsce przy najniższym standardzie obsługi.

Gość basia_syg
Witam Serdecznie A ja korzysałam z auta bez limitu godzin... limuzyna pracowała ok 10 godzin jeżeli średni koszt wynajmu to 300 pln to daje kwotę 3000 pln czyli miałam w koszeni ok 1500 koła to dużo... Limuzyna przyjechałą czyasta, pachnąca z szampanem i napojami pod dom ok godziny 8 rano...

Gość gość
Witam. Polecam!!!! Fachowo i profesjonalnie ,auta może nie z model 2014 ,ale starością nie śmierdzą ,czyste zadbane i godne polecenia. Korzystałam osobiście i wszystko na czas tak jak było uzgodnione z dekoracją.