Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzyszła mama na 2013sty

Czy to jest możliwe żeby mi brzuch wyszedł już w 11tc?

Polecane posty

Gość rzyszła mama na 2013sty

Kurde od tygodnia widac juz mi brzuch i to nie sadełko bo duzo nie waże tylko ciązowy brzuch który widac w obcisłej bluzce...to normalne tak wczesnie? Napewno to nie od "najedzenia się" bo brzuch jest taki "uwypuklony " cały dzień. Przytyłam 2kg od początku....Waże 61 teraz.

Gość myskaff
każda kobieta jest inna mój brzuszek był widoczny dopiero w 7-8 miesiącu wogóle miałam mały :) ale to w 2 ciąży w 1 było widać już w 12 tyg :) ciesz się że fasolikna rośnie :)

Gość przyszła mama na 2013sty
Tylko ze to moja pierwsza ciąza:>

Gość myskaff
napisałam przecież że w 1 ciązy było widać jużw 12 tygodniu :) w 1 ciązy przed zajsciem miałam 60 kg :)

ups sorry myślałam że odwrotnie:P że w pierwszej nie było do 7-8 widać, zwracam honor:)

Gość Możliwe , możliwe
Ja w 14 t.c miałam taki jak niejedna kobieta w 20 tygodniu a moja znajoma dostała brzuch dopiero w 7 miesiącu (tak wielka potrafi być rozbieżność). Mój pojawił się tak jak pisałam i to też była pierwsza ciąża. Ja miałam bardzo słabe mięśnie brzucha i dlatego tak szybko było go widać a do tego miałam ściśnienie miednicy i płód i wody nie mogły się rozkładać wygodnie na boki tylko wypychane były w przód co owocowało wielkim brzuszyskiem.

Ja 10 lat ćwiczyłam sport walki, brzuch mam w sumie to miałam wyrobiony bo przestałam ćwiczyć 2 lata temu , ale fakt faktem przed ciążą przez 3-4 miesiące przez dolegliwości torbielowe brzucha nie przećwiczyłam prawie ani razu (z 5 razy moze jakieś 60-100 brzuszków zrobiłam dla wprawy czy się całkiem nie "zkiepściłam":D)może coś jest w tym.