Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynkaaa2222

Wasi faceci chwalą się wami w towarzystwie?

Polecane posty

Gość Blondynkaaa2222

Są z was dumni i wszędzie to podkreslają? Czy może wręcz przeciwnie, próbują zaznaczac swoją wyższość?

mój mąż wychwala moją dobrą organizację domu oraz mój talent kulinarny :D Mimo że dopiero się uczę i wiele razy przypaliłam/nie dogotowałam potrawy mąż wychwala mnie w towarzystwie pod niebiosa :P A moimi wpadkami się nie chwalę i on chyba myśli że takie ma być ;)

Gość taaaaa....
Zdarza mu sie jak się chce "popisać" ;) A jak podrinkuje, to dopiero wychwala moją zajebistość... :D Aż sama wielkie oczy ze zdziwienia robie :D

Gość .,m., km
chwali zawsze.

Gość nenna
Mój zwykle mawia " z czym ja się muszę męczyć" albo zwraca uwagę na moją nienajlepsza figurę. Nigdy mnie nie chwali w towarzystwie znajomych, swoim znajomym też mnie nie przedstawia.

Gość Blondynkaaa2222
Wczoraj wieczorem organizowalismy u nas domówkę, i po wyjsciu gości, gdy juz lezelismy w łóżku usłyszalam od swojego faceta tak miłe słowa ze mnie troche zatkało. Stwierdził, że bardzo lubi spotkania towarzyskie bo jest strasznie dumny że ma taką ładną, zgrabną dziewczynę, inteligentną, z klasą, studiującą na dobrej uczelni, że jego koledzy zazdroszczą mu takiej kobiety a ja kocham własnie jego chociaz mogłabym miec kazdego faceta Zawsze byłam raczej niepewną siebie, niesmiałą dziewczyną i nigdy bym nie przypuszczala ze ktos moze mnie tak postrzegac.

Gość nenna
Zazdroszczę Ci, nie wiesz na jaki skarb trafiłaś. Mnie facet tylko zdołować potrafi.