Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajta

Możliwość zajścia w ciąże

Polecane posty

Gość bajta

Witam, zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne ( tak jak się powinno zacząć brać wedle zaleceń gin i ulotki ). Dwa tygodnie po rozpoczęciu brania tabletek, kochałam się z chłopakiem, nie skończył we mnie. Po trzech tygodniach zrobiłam test ciążowy który dał dziwny wynik ( jedna kreska mocna a druga bardzo bardzo słaba ). Test wykonany na drugi dzień pokazał jedną kreskę. Po dwóch tyg. wykonałam kolejne dwa testy które dały definitywnie negatywny wynik. Miesiąc po stosunku poszłam do ginekologa który po zrobieniu mi USG stwierdził, że nie jestem w ciąży. Mimo tego mam jakieś obawy wewnętrzne , że jestem... Jest możliwość, żebym była ? Pozdrawiam

Gość Annnnnnnnn
jakiej firmy był test na którym wyszła 2 jasna kreska ? jak pre test to nie traktuj tego poważnie, a po za tym skoro kolejne testy negatywne i gin stwierdził że ciąży nie ma to nie masz się czym martwić

Gość phiiiiiiiiiiiii
Po pierwsze gdybyś była w ciąży to test pokazałby wynik pozytywny w następnych dniach, a kreska z dnia na dzień byłaby mocniejsza. Po drugie jeśli gin nie stwierdził ciąży - tym bardziej nie masz powodów do obaw :). Więc spokojnie - głowa do góry :).

Gość bajta
tak to był pre test. zestresowałam się bo takie właśnie różne mnie myśli nachodzą np. czy ginekolog mógł zobaczyć ciąże na USG j.brzusznej miesiąc po stosunku ...

Gość wtf>
szczerze to raczej nie mógł zobaczyć ciąży w 3-4 tyg na usg. Test mógł wyjść fałszywie dodatni, tym bardziej,że kolejne były negatywne.Słyszałam różne historie o testach, mnie się raz zdarzyła z dodatnim testem przy braku ciąży.Tak więc ja bym tą kwestię pozostawiła otwartą i poczekała jeszcze troch ę

Gość bajta
stosunek ten ostatni odbyłam w grudniu jakoś 20 teraz mamy marzec już ...