Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaewa11

CZY EJSTEM W CIĄŻY???

Polecane posty

Gość ewaewa11

DZIEWCZYNY CO O TYM MYSLICIE BO JUZ PADAM W PARANOJE KOCHALAM SIE Z MOIM FACETEM BEZ ZABEZPIECZENIA BO STARAMY SIE O DZIDZIE KOCHALISMY SIE 10LUTEGO , POZNIEJ 15 I 16 A 19 I 20 MIALAM PLAMIENIE 21 DOSTALAM OKRES NIE BYL TAKI OBFITY JAK ZAWSZE POZNIEJ KOCHALISMY SIE 2 MARCA I ZA KAZDYM RAZEM KOCHALISMY SIE DO SAMEGO KONCA DZIS RANO ZROBILAM TEST PO JAKIMS CZASIE POJAWILA SIE DZIWNA KRESKA ALE WIDOCZNA POZNIEJ POSZLAM DO APTEKI PO DRUGI TEST ZROBILAM GO PO 17STEJ I WYSZEDL NEGATYWNY NIE WIEM JUZ CO MAM MYSLEC? PRZEDSTAWIAM PIERWSZY TEST NA ZDJECIU ROBIONY RANO WSPOMNE JESZCZE ZE OKRES MAM MIEC NASTEPNY 21 MARCA A TEMPERATURA W POCHWIE 37,5 DO TEGO CZESTE BOLE BRZUCHA W PODBRZUSZU KTORE POTRAFILY BYC JUZ NAPRAWDE NIE ZNOŚNE...:/

Spokojnie, nie panikuj, przede wszystkim wyluzuj. Do okresu masz jeszcze 10 dni, i wtedy najlepiej testować :). Bo teraz to wątpię żeby doszło do zagnieżdżenia, póki co jest na to czas jeszcze, a w terminie okresu zatestuj. A taka podwyższona temperatura zawsze jest w fazie lutealnej (czyli od owulacji do okresu) ;). A długo się starasz?

Gość ewaewa11
STARAMY SIĘ MIESIĄC I ZA KAŻDYM RAZEM MÓJ FACET KOŃCZYŁ W ŚRODKU , MAM ZDJĘCIE PORANNEGO TESTU ALE NIE MOŻNA GO TU WSTAWIĆ:/

Gość zxzxz
fotki to na przykład na fotosik.pl wrzuć a tu daj linka.

Gość pani_lodowego_ogrodu
Skoro się staracie to pamiętaj o łykaniu kwasu foliowego i czekaj cierpliwie:)

Gość Jmgjgje.ptw
Ja pierd... miesiąc się stara i już by chciała dziecko odrazu w brzuchu, jakie te baby są durne!!

Gość Jmgjgje.ptw
myśli, że byk skoczy raz na krowę i już jest ciele ha ha ha

Przeciez widac kreche jak byk... To raz dwa - mowisz ze po jakims czasie bylo widac kreske tzn po jakim ? Po godzinie? Po 15 minutach ? jesli tak to nie ma sensu sugerowac sie takim wynikiem gdyz nie jest on juz wiarygodny. Temperature powinnas mierzyc rano. Zaraz po przebudzeniu, przez caly miesiac. W drugiej czesci cyklu powinna sie podniesc o ok 0.2 stopnia i utrzymac sie conajmniej trzy dni. Jezeli po terminie miesiaczki nadal bedzie podniesiona, a okresu nie bedzie znaczyc to moze, ze jestes w ciazy. A jesli nie mozesz wytrzymac do okresu to idz na bete. koszt ookolo 20-30 zl i wynik daje 100% pewnosc czty jestes czy tez nie jestes w ciazy

Gość ewaewa11
kreska wyszła jakieś 15-20min po zrobieniu testu , także co można o tym myśleć?

Gość zxzxz
Moim zdaniem nic nie znaczy. w lutym nie zaszłaś. A na testy z marca jest zbyt wcześnie.

poczytaj na tescie do ilu minut czeka na wnik. ja na jednym mialam ze wynik po uplywie 5 minut jest nie wazny a na innym ze po uplywie 30 minut nie zwracac uwagi na wynik /.

Gość jsjsjjjsjsjsjsjs
jest ciąża, jak by nie było to byś nie miała kreski, za pare dni jak zrobisz wyjdzie ci wcześniej i wyrazniejsza, ciąża jak nic

Gość jsjsjjjsjsjsjsjs
jest ciąża, jak by nie było to byś nie miała kreski, za pare dni jak zrobisz wyjdzie ci wcześniej i wyrazniejsza, ciąża jak nic

Hej, widzę tą kreskę, z tym że ona jest jakaś rozlana (raczej można uznać wynik za nieważny), a tym bardziej że po 15-20 minutach wyszła dopiero. Na razie nie bierz tego na poważnie, i poczekaj do okresu ;). Trzymam kciuki :).

Gość ewaewa11
Dziewczyny mam ciągłe bóle na bole brzucha promieniujące do prawej pachwiny i czasami bóle kręgosłupa w układzie lędzwiowym , wczoraj wieczorem zobaczyłam że mam miejscami delikatny żółtawy ślub , co to może byc?

Gość ewaewa11
na dole brzucha*