Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccciaza 17 tydz

Bóle podbrzusza jak na okres w 17 tygodniu ciazy

Polecane posty

Gość ccciaza 17 tydz

Od wczoraj miewam bóle podbrzusza podobne do boli miesiaczkowych. Za tydzien dopiero mam wizyte. Czy powinnam sie niepokoić? czy to rozciąganie się więzadeł?

ta są normalne bóle towarzyszące..niestety:-) zawsze jednak mozesz udac sie na SOR jesli jest cos nie tak i nie musisz czekac do wizyty..poza tym każdy organizm jest inny,każda z nas ciąże przechodzi inaczej,więc też nie możesz sugerować sie podpowiedziami na forum..

to normalne. ja przez cala ciaze miewalam bole podbrzusza, a jak za dlugo stalam to tak bolalo jakbym okres zaraz miala dostac.

Gość NORMALNE??? urodziłam
troje dzieci i tylko w pierwszej ciąży miałam bóle IDENTYCZNE JAK NA OKRES i właśnie zaczął się poród pozostałe ciąże rozwiązane były przez CC wiec nie doczekałam bóli jak na @ to na pewno nie jest normalne żeby takie bóle pojawiły się w 17 tc chyba, że są to PODOBNE bóle czy PRZYPOMINAJĄCE te @, a to spora różnica jeśli faktycznie czujesz się dokładnie tak samo jak wtedy kiedy dostajesz @ - pojechałabym do lekarza by sprawdzić czy nie dzieje się nic złego lepiej pojechać 100 razy za dużo niż o jeden raz za mało, bo tu chodzi o życie dziecka