Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstancja grrrr...

Mój mąż to sknera

Polecane posty

Gość Konstancja grrrr...

Jestem na urlopie wychowawczym, nie mogłam wrócic do pracy bo nie mam z kim dziecka zostawić, zreszta mąż chciał abym zajęła się dzieckiem. Po ciąży mam nadwagę, w domu nie ma warunków na ćwiczenia. Chciałam iść na fitness i siłowni ale mąż stwierdził,że już nie mam na co kasy wydawać, chciałam kupic orbitrek, znowu to samo, wywalanie pieniędzy. Dostałam stepper od siostry i dobrze, ale mnie kolana po nim bolą i stopy w stawach. Mąż uważa,że na diecie schudnę, ale przecież ponad 15 kg na diecie nie schudnę, musze się ruszać, bo mi skóra obwiśnie jeszcze bardziej.... pozatym w domu nie ma czasu na ćwiczenia, mam czas po 22 , to jak na stepper ide to mąż narzeka że mu stukam.A na inne ćwiczenia nie mam już sił.

Gość to idz biegac
jogging nic nie kosztuje

Gość yyyKafeKrytykant
kazdy pretekst jest dobry, by nic nie robic :D

Gość wetgtdgre
to może zabieraj ze sobą dziecko na rower :) ? w jakim jest wieku?

Gość polosvena
ja w 5 miesiecy 35 kg po ciazy schudlam. Wystarczy samokotrola i umiar w jedzenie i spacery:) masz male dziecko a takie uwielbiaja dlugie spacery nawet w meozne dni. Ja na orbiterku cwiczylam 15miin dziennie jak dzieci spaly moze i nie dlugo ale regularnie. Ale rozumiem cie ja gdybym miala z kim dzieci zostawic to tez bym na fitness chodzila

Gość Konstancja grrrr...
dziecko ma 5 mc. Jogging, taaaak a kto mi z dzieckiem zostanie? Mojemu mężowi chodzi o to żebym w domu siedziała. On cały dzien w pracy, a w weekendy musi jaśnie Pan odpocząć. Szlak mnie trafia. Jak to faceci robią,że przed ślubem mamią, a potem wychodzi szydło z worka

Gość Konstancja grrrr...
Chodzę z małym na spacery, chyba mnie nerwica wzięła od siedzenia w domu.

Gość rabsoba
Kobietom zawsze jest mało dopiero jka facet powie odchodzi to wylewaja zale,moja zona na utrzymanie domu przedszkola dziecka i zakupu dostaje na m-c 5000 pln odemnie za samochodu place ja za wakacje ja i tem mowi z ejestem sknera :( ciezko dogodzic kobietom

kurwa pobiegaj, sprzataj wiecej, ruszaj sie to na glupoty w stylu fitness nie bedzie Chlopina kasy wydawal. jak baba w domu siedzi to jej glupoty do lba strzelaja. i tluscioch sie robi i chlop checi na potwora nie ma to potem niedopchnieta sie na forach zali

Gość ^J^
jak nie masz z kim dziecka zostawic to jak chcesz pylać na silownie czy fitness? do robienia sklonow, przysiadow, brzuszkow i podskokow miejsca duzo nie trzeba+ ten steper co masz i spacery z dzieckiem i juz masz dawke ruchu.

Gość to idz biegac
jak kiedy? wtedy kiedy chcialas chodzic na fitnes. albo rano mozesz biegac zanim maz wyjdzie do pracy. wkladasz mu malego do pokoju i biegniesz na 50 min, w drodze powrotnej kupujesz mezusiowi swierze buleczki do pracy, sobie grahamke i jest cacy

w domu nie ma warunków:p:p a co mieszkasz w jednym pokoju ktory służy za pokój dziecka łazienke kuchnie sypialnie i salon i ma mert kwadratowy:o?

No nie :o dlaczego w ogóle piszesz "nie mam z kim dziecka zostawić" ????? Powinno być chyba "nie mamY z kim zostawić dziecka" :o to nie tylko Twoje dziecko przecież...tym tropem idąc wypłata pewnie jest tylko męża a dziecko tylko Twoje :o

Gość Konstancja grrrr...
kinga niestety tak jest