Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeziebniona olaola

wczesna ciąża a przeziebienie.

Polecane posty

jestem w 5 tyg. ciazy i dzis czuje sie oslabiona. zmierzylam goraczke mam 37,2 . mam do pracy na 2 zmiane. zadzwonilam do siostry, ona nalega zebym poszla do lekarza i wziela zw. czy ma racje czy przesadza. ja czuje sie troche oslabiona, ale lekow i tak pewnie nie dostane.jedyna korzyscia byloby to ze wylezalabym sie w domu zamiast meczyc sie w pracy. ja uwazam ze to jeszcze nic takiego i mam nadzieje ze obejdzie sie bez lekarza.ale po tel nabralam wątpliwości czy nie za beztrosko podchodzę do temetu. co radzicie?

Gość zxzxz
to nie gorączka -od tego zacznijmy a stan podgorączkowy i to na granicy z normalną temp. a o przeziębieniu poczytaj sobie tu: http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5809626,Sposob_na_przeziebienie_w_ciazy.html Sporo porad.

Gość gjhdgvdgcrsfgs
we wczesnej ciąży normalnie jest podwyższona temperatura ciała. Jeśli skoczy koło 38 stopni warto wziąć apap czyli paracetamol, podwyższona temperatura jest gorsza dla zarodka niż tabletka.

Gość przeziębienia łatwo
pozbędziesz się. Ja jakoś w 5-6 tygodniu też byłam chora. Robiłam tak, że ucierałam żółtko z cukrem, zaparzałam to gotującym się mlekiem, dodawałam łyżeczkę masła, miodu i ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę 2xdziennie, To taki domowy sposób mojej babci. Ale powinnaś iść na L4 i wyleżeć.

no wlasnie stan podgorączkowy, ja i tak czuje cały czas lekko podwyzszona temperature. czyli mam nie panikowac. dzis żołądek mi wariuje juz 2 razy zwymiotowalam. moze to tez przez to mam ten stan podgorączkowy. :-(

sama juz nie wiem :-(