Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona Kaska

SEX malzenski

Polecane posty

Gość zona Kaska

Kurcze blade jak to jest ze po kilkunastu latach sex jest jak zupa bez przypraw:D?noz gdzie sie podziewaja faceci Ci wiecznie spragnieni ,nienasyceni,z ta wyobraznia i ochota na nowe doznania?no gdzie sie pytam...

Gość Elvis_XX
Żeby facet się starał kobieta też musi coś z siebie dać, a nie tylko leżeć jak kłoda. Seksi rajstopki, trochę fantazji i mniej zachamowań przed nowymi doznaniami, a facet zamieni się w demona seksu! :)

Gość zona Kaska
Chodzi o to ,ze (i tu opinia wielu kobiet z mojego biurowca)przychodzi taki etap w zyciu ze facet flaczeje ...widzi prace i kolegow a nie widzi juz kobiety ktora ma swoje potrzeby.Gdybym opisala Ci jak sie staram to bys nie uwierzyl-i sex jest ale jakis taki plytki ,bez polotu z jego strony-mowi ze zmeczony,ciezko pracuje ze wejda dzieci ...itd...niew iem co jest z tymi dzisiejszymi panami po 35 roku zycia:D

Gość zona Kaska
zupa bez przypraw=woda:Dwodzionka:)

znudzilas, sie proste kolezanke pewnie by przelecial z dzika rozkosza

Gość zona Kaska
No ja pewnie z kolega tez siegnelabym rozkosznych granic...ale nie o to chodzi ..nikt nie ma w domu wspanialego faceta tylko wyciszonego jesli idzie o sexualne zachcianki?

Gość Elvis_XX
Z takim typem to ja już nie wiem, może zachęć go do pooglądania filmów erotycznych to się chłopak napali :) U mnie było na odwrót, bo moja żona taka była, ale wyszkoliłem ją, małymi krokami i nie ma już zachamowań przed niczym, a na początku to deska była. A może podaj mu jakieś afrodyzjaki? :)

Gość ja.cie.krece
A ja nie wiem jak można liczyć na to że po kilkunastu latach seks z jedną i to samą osobą będzie tak samo ekscytujący jak na początku. To jest nierealne.

Gość miky80
najlepiej oddaj nie spodziewanie dzieci do dziadkow i nic mu o tym nie mow:) powitaj go w domu w sexy halce (lub bez;) ) mowiac ze teraz juz nie ma wymowki :)

Gość zona Kaska
Probowalam juz ,zaproponowalam mu ogladanie filmow ero -popatrzyl na mnie i "ile my mamy lat zeby takie filmy nas krecily"-myslalam ze szlag mnie trafi po tych slowach

Gość zona Kaska
Ja cie krece-slyszalam ze zdarzaja sie takie przypadki .;) Co do dzieciakow-zrobilam ostatnio taki numer-wracal poznym wieczorem do domu dzieci u dziadkow a ja w erotycznej czarnej bieliznie na lozu w naszej sypialni...no i bylo tylko jakos tak nijak

Gość miky80
cholera to albo przewialo mu hormonnki no albo przykro mi.... ma kochanke :/

Gość Elvis_XX
Zaproponuj trójkąt, albo najlepiej zrób niespodziankę i powitaj go z koleżanką w sypialni. Zapewnij, że wszystko na legalu to go tak zaskoczysz, że facet sam ściągnie spodnie w kilka sekund. Jeśli to nie pomoże to znajdź coś na boku, bo żal, żeby kobieta z taką fantazją jak twoja miała usychać. Ale pewnie nie akceptujesz takich rozwiązań, więc nie wiem, jak ci pomóc. Zwróć uwagę na to, jakie kobiety go teraz pociągają, najlepiej spytaj jaka aktorka, piosenkarka mu się podoba i spróbuj się do niej upodobnić, może to zadziała.

Gość facet 47 lat
i chyba to drugie

Gość Tez jestes
w jego wieku?

Z facetami po 35 roku życia wszystko jest ok, to jeszcze nie ten wiek żeby przechodzić na sexualną emeryturę. Zupa jak zupa każda się opatrzy. Wiele kobiet jedzie na wakacje, przyjeżdżają opalone i szersze w kroku, może to jest sposób? A tak na poważnie, to życie przytłacza czasem, praca, dzieciaki, żona wciąż ta sama, mąż bez polotu itd... Amerykanie bardzo lubią eksperymenty i statystyki. Przeprowadzili taki. Do klatki samców szczurków wpuścili samiczkę, została zgwałcona, po czym cisza, wpuścili drugą, i znowu kotłowanie itd... doszli do wniosku, że z facetami jest tak samo. Po seksie on potrzebuje czasu na regeneracje, gdybys do sypialni zaprosiła koleżankę, z pewnością nie potrzebowałby regeneracji. Nie namawiam oczywiście. To tak w temacie. pozdrawiam

U mnie to samo ale u żony. Tylko praca i zmęczenie. Też Qrwa pracuje, na zmiany, 4x7 3godz. ciężkich treningów na siłowni i jestem wulkanem energii. Od wczoraj postanowiłem- zero jakiegokolwiek zaangażowania.

U mnie też jest raczej na odwrót,chociaż nie powiem,że ja też mam ciągle ochotę.Mam ale na nowe doznania,nowe kobiety,ale słowo rodzina i zdrowy rozsądek szybko mnie sprowadzają na ziemię

U mnie ta ziemia zaczyna się oddalać. I coś mi się wydaje, że nie długo poszybuje...

Gość cvbnm,789
Moj darymny ktory kazywal mi sobie vibrator kupic jest juz prawie rok w norwegi ja poznalam juz ponad pol roku temu faceta juz grubo po 50-ce i teraz dopiero wiem co to sex. Jest wdowcem i mieszka sam,jak romantycznie przygotowal pierwszy wieczor,to chodzbym chciala powiedziec nie to nie to nie dalabym rady, jak cudnie zaczal mnie piescic, pirsi masowal ze az mialam mruwki wszedzie,odwazylam sie zlapac go za jego p..sa nie moglam uwierzyc jakim duzym go natura obdarzyla, sciagnal boxserki zaczelismy sie piscic w pozycji 69 bo praglam z blizka dokladnie zobaczyc ledwo wlozzylam do buzi ale nie odpuscilam,zaczelam opadac z sil jak za czal mnie lizac, dlatego powiedzialam rysiu(Imie tego faceta) wejdz we mnie,jak wchodzil dak glasno sie udarlam ze myslal ze cos sie stalo,zaczelam z nim pracowac az mialam w sobie calego tak mnie zjehal na klasyku ze zrezygnowalam z jezdzca.Umuwilismy sie na nastepne spotkanie dopiero za pare dni, i gdy na tym spotkaniu juz tak daleko bylismy na lozku to zarzyczylam sobie ze chce zaczac sie kochac na jezdzca, twarzami do siebie, tak zjehalam do tego jak powiedzial ze juz konczy to wbilam sobie w siebie calego az pozulam jego jadra na mojej popie,i tak zastalam dopoki nie wypelnil mnie swoim nasieniem, calkiem bez silna powalilam sie obok rysia,po dluzszej przerwie zaczelam mu masowc ta jego meskosc,dalam mu pare causow,az stanal rysiu polozyl sie na mnie ja sobie wlorzylam do mojej muszelki zaliczylismy dobrego klasyka. Przy pozegnaniu ukleklam przed rysiem i zrobilam male pieszczoty razem z jego jadrami.Te nasze spotkania trwaly bez przerwy az do czasu przyjazdu mojego bezpciowego meza po trzy tygodniowym pobycie znow mnie zostawil sama ,ja spotykam sie z moim rycerzem i balej dzielnie wklada mi swoja szabelke do mojej pochwy.Zapytalam co robi ze ze w jego wieku ma takiego twardego,odpowiedzial ze jeszcze jak zona zyla to zazywal tabletki wzmacniajace i tak robi przy mnie.Mysle ze moj bezpciowy szybko nie wroci,a ja bede dalej tak posuwana przez rysia jak narazie.!!!!

Gość bardzo mały odsetek
to ty dajka zwykła jezdeś

Gość zona Kaska
Jestem w podobnym wieku do niego-odrobine mlodsza.Zadbana wesola pelna zycia kobieta po 30,pracuje w domu mam dwojke dzieciakow -wiec czasami tez czuje sie zmeczona.Jednakze zawsze ale to zawsze mam ochote na sex,podejrzewalam juz ze jestem sexoholiczka:D Zaskakuje go roznymi rzeczami,kochanka raczej(ale sobie dloni nie dam uciac)nie wchodzi w gre,praca -nosz ja tez pracuje czasami duzo wiecej od niego,dom jest tylko na mojej glowie,obowiazki jego to wyniesienie smieci i dowoz dzieci do szkol,wiec kto powinien tu juz nie miec wieczorami ochoty na sex?:)

Gość zona Kaska
no prosze ...Rysiek to i mnie by sie taki przydal ;)

Gość zona Kaska
Acid-trojkat kiedys spytalam czy mialby ochote na troche udziwnien-zaproponowalam sexparty...postawil oczy i uznal ze zartuje:)

Gość MarcinX24
zona Kaska nawet trójkąt 2k + 1m by go nie nakręcił ?

Gość zona Kaska
Marciniemi sie wydaje ze on po prostu juz tego sexu nie potrzebuje tyle co ja.Dlatego pytam panow po 35 roku zycia ktorzy maja podobnie o co tu chodzi ?...mowia ze facet to napaleniec,ja juz przestaje wierzyc w taka teze:D

Gość MarcinX24
Powiem tak, mi się wydaje, że im facet starszy tym z doświadczeniem woli poznawać coraz to nowe tajniki seksualne, po prostu ciężko uwierzyć, gdybym miał żonę, która zaproponowałaby mi trójkąt z nią i jeszcze jedną kobietą, to bym się popłakał ze szczęścia :D