Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak zywe gowno....

Po raz kolejny facet mnie zawiódł-a może to ja jestem idiotką wierząc w miłość

Polecane posty

Gość czuje sie jak zywe gowno....

nie mam gdzie się wygadać ;(( mogę ?? ;(

Gość asdfghjkl;
dawaj

Gość kossa na kamień
miedzy wiara w milosc a wiara w tego konkretnego faceta czasami jest baaaardzo daleka droga

Gość kossa na kamień
kto ma miekie serce MUSI miec twardą dupę ;) popracuj nad miesniami posladków ;)

Gość autorko mam tak samo
mam pecha w miłości, nie moge trafić na kogoś kto będzie mnie szanowal i kochal... mam już 23 lata i same niepowodzenia milosne na koncie :( faceci to dranie, czasem zastanawiam sie czy nie byloby lepiej byc samej do konca

Gość Keiroreiro
Hej Tak to niestedy juz jest, trzeba zyc dalej. Ja tez mam strasznego pecha do dziewczyn, tez mialem sytuacje gdzie krecila ze mna i z 2ma innymi...

Gość Clematis;
A może po prostu za szybko się angażujesz? Pewnie wynika to z Twojej ogromnej chęci posiadania faceta i jego uczucia do Ciebie. A może za szybko wskakujesz im do łóżka?

a ja mam 27 lat i tą samą sytuację, od roku jestem sama od kiedy mój eks znalazł sobie młodszą i od tamtej pory nie mogą trafić na żadnego dobrego faceta...nie wiem co będzie dalej

Gość Keiroreiro
heh tyle osob samych i samotnych a ja zawsze trafiam na dsziewczyne z chlopakiem

Gość Keiroreiro
Ja mam 22 lata Pierwsza dziewczyne mialem w wieku 18 lat, bylismy razem pol roku jednak ona zaczela leciec w ciula i spotyka csie z innymi facetami i sypiac z nimi. Ciezko bylo ale po 2 latach jakos wyszedlem z tego. Pozniej pojawila sie dziewczyna poznana przypadkowo, bylismy na 3 spotkaniach jednak ona obrazila sie bo nie powiedzialem jej o jakims poznanym chlopaku ktory wybytywal o nia (tak smiertelnie sie obrazila). Kolejna siostry kolezanka, z miesiac gadala mojej siostrze o mnie, ze jestem fajny ze ma mnie na oku. Siostra namawiala mnie z 2 tygodnie zebym zagadal do niej, napisalem spytalem sie czy chce wyjsc na kawe i cisszaaaa a pare tygodni pozniej ma juz chlopaka. Ostatnia kobita pod koniec zeszlego roku, poznalismy sie na uniwerku, zaczelismy duzo rozmawiac, smsowac i co? w przerwie swiatecznej pojechala do domu i wrocila do swojego chlopaka. To moja przygoda z kobietami

Gość powiesz mmmmi?
polecam ci książkę.. john aiken 15 błędów które zabijają związek. Są tam opisane najczęstrze wzorce jakie popełniamy wiążąc się, żeby się rozczarować...i tak na poprawę humoru koniecznie film Myśl jak facet

Gość szalona monika
Ona dawała z siebie wszystko, czyli ciało. No i jak tu można oferować wszystko innym jak już pierwszy wszystko wziął. To ty już poza dupą nie masz nic do zaoferowania.

Gość kkksss
i na prawdę polecam ci ten film!! jest żartem o takich sytuacjach, ale dał mi dużo . bo pomimo że to komedia-świetna z resztą! to ma w sobie spooro prawdy, Think like a man.