Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy ekspert Macierewicza

Ekspert od wybuchów - to dr inż. Bogdan Gajewski z Kanady, spec od agrolotnictwa

Polecane posty

Gość Nowy ekspert Macierewicza

Poglądy ma radykalne. Prezentuje je w wideofelietonach na antenie internetowej telewizji Polonii w Ottawie. Ma tam stały cykl pt. "Zaklinanie prawdy". Mówi o "kłamstwie smoleńskim", do którego zalicza raporty rosyjskiego MAK i komisji państwowej przy polskim MSWiA. Porównuje je do "propagandy goebelsowskiej". Nawołuje by "zerwać łańcuch kłamstw i manipulacji". Gajewski podkreśla, że "nie można mówić o wolnej Polsce, gdy jest się opętanym pajęczyną codziennych kłamstw".

Gość kossa na kamień
trudno odmowic racji, czyz nie?

Gość ATK z Californi
Jest przykladem paranoi sekty smolenskiej. To wlasnie Wolna Polska pozwala im na Hyde Park

Gość dobrze poinformowana
Gajewski wie co mówi i mówi prawde, jak zawsze :)

Gość gość
jak ja już mam dość tej durnej przepychanki po władzę. Szkoda, że jakaś służba szpiegowska nie przyzna sie do podsłuchu i nie zaprezentuje nam jarkowego - każ im ladować, przecież prezydentem jesteś :(

Gość gość
A mnie bardziej interesuje o czym rozmawiał Tusk z Putinem 10 .04. Wiadomo,że odbyli dwie rozmowy telefoniczne, i co jest w świecie dyplomacji niebywałe,nie ma żadnej notatki z tych rozmów.

Gość gość
ciekawe też o czym rozmawiali we wrześniu 2009 na molo