Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona jdhnwuidy111

Wygrałam blyszczyk princessa ale nie chcieli mi go wydać.

Polecane posty

Dziewczyny czy któraś miała podobna sytuację? Wygrałam błyszczyk , miałam paragon i wyszukałam na stronie princessy gdzie w naszym miescie wydaja i pokazało mi punkt w biedronce. To znaczy ze zostaly im przeslane blyszczyki skoro sa zaznaczeni w konkursie !!?!! No i jak juz poszlam to powiedzieli mi ze ich sklep nie bierze udziału w takiego typu akcjach princessa algida itp . To dlaczego są na liscie sklepów ktore wydaja prezenty . Nie jest mi zal nie zawzielam sie na ten blyszczyk ale wydaje mi sie ze zostalam oszukana , a tego nie lubie ;/ Czy jest mozliwosc ze kierowniczka czy tam pracownicy przywlaszczyli sobie takie blyszczyki ?

Gość ggrfgrf
nie mają prawa do czegos takiego, skoro sprzedaja takie produkty to musza wydawac nagrody, zglos to gdzies, poczytaj regulamin na ich stronie

Tak napisalam do nich w sensie, że do princessy . Kiedys jak o cos pytalam dostalam odpowedz na nastepny dzien a teraz zero odpowiedzi a pisalam w piatek . Tzn u nas wszystkie sklepy sprzedaja promocyjne princessy no akle odbior jest tylko w biedronce . NO ale jak przyszlam najpierw zapytali mn ie czy paragon jest od nich powiedzialam ze tak . a pozniej powiedzieli ze nie biora udzialu w tegi typu konkursach To pytam jakim prawem sa zgloszeni na stronie princessy

Gość pisałas w piatek
a był weekend! poczekaj noglico!

Gość nhjyhjyjyt
dalas sie zbyc, moglas powiedziec ze ich sklep widnieje na liscie i koniec kropka, a w razie czegos zadac rozmowy z kierownikiem.

zazadalam rozmowy z kierowniczka i przyszla mowiac to samo. Ze ich sklep nie bierze udzialu w tego typu konkursach . I coz wiecej moglam zrobic Powiedzialam ze dziwne bo nad batonami maja wielka tablice ze znakiem biedronki i napis ze jak sie kupi ciastko to wymienia sie go na nagrode !

Gość pisałas w piatek
wyślij kogos innego jeszcze raz do tego samego sklepu - zobaczymy czy drugi raz będzie taka sama odp

Gość bez meza!:D:D
to idź do innego punktu, proste?

Jak to ICH sklep nie bierze udzialu w takiej ofercie?? przeciez BIEDRONKA nie jest prywatnym sklepikiem tylko sieciówką, ktora widnieje na liscie wygranej oferty z princessy Cos mi sie zdaje ze blyszczyki przyjechaly do nich, tylko sobie odazu wybrali dla siebie i strugają debili

Nie mamy innego punktu odbioru. Kurcze no napisalam do princessy ze nie chcieli mi wydac powiedzieli ze nie biora udzialu w tej promocji . wiec princessa jak bedzie chciala to zareaguje.

Gość mmjmhjmnhjmnhg
musza ci wydac

No ale jak ich do odpowiedzialnosci pociagnac :( Wlasnie nic nie musza

Gość aaaaaasdddd
wygrałem błyszczyk jestem pedałkiem przyda mi sie gdzie moge go odebrać? papatki

Gość iojgtrgurhjgur
u nas tez to samo, sciema.

Wiem że temat tego nie dotyczy, ale ma ktoś może paragon od princessy sprzed kilku dni albo nawet dawniej? Bardzo proszę o pomoc i kontakt...

Gość MoniToni
Dziewczyny a takie pytanie: Czy oni w tych punktach odbioru dokładnie sprawdzają datę na paragonie? Paragonu od wygranej Princessy nie wzięłam ze sklepu, ale kupiłam kilka dni później ponownie Princesse by mieć paragon na tą wygraną. Nie wiem czy oni przypadkiem nie sprawdzą w systemie z którego dnia jest mój wygrany kod z opakowania. Boję się, że nie wydadzą mi błyszczyka, bo nie mam paragonu z datą wcześniejszą.

Gość gość
dziewczyny, ja mam inny problem.... wygrałam błyszczyk, ale..... w pośpiechu wpisywałam kody z princessy i pomyliłam w jedną literkę ;((( Czy kody są dokładnie sprawdzane??? Jak myślicie, jest szansa, żeby odebrać ten błyszczyk?