Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorsza od niej...

Bede tak jak ona i zdobede go!!

Polecane posty

Gość gorsza od niej...

wiem ze to głupie... bardzo głupie :( jestesmy do siebie podobne, pewnie dlatego podobamy mu się dwie... chłopak wygląda jak model, zachowuje sie jak gentelman... muszę go mieć, choc nie pokaze tego... przedłuze włosy dopoki nie urosna (mam do lopatek ona do pepka) ,zaloze soczewki ciemne bo oczy mam jasne, schudne z 7kg,i bedzie moj... :( nie chce rywalizowac z kims, chce byc ta lepsza, moge miec przewage bo ona juz dała mu kosza... co o tym myslicie? czy ktorejs z was to sie udalo?

Gość gorsza od niej...
wstawie sobie nowe zeby, powieksze cycki, odessam sobie tluszcz z brzucha i posladkow, zrobie botoks na zmarszczki i bedzie moj!!!

Gość ooooooooooooooooooooooooooo
gdzie znajduja sie tacy mezczyzni?! w jakich regionach Polski?1 chetnie sie tam wybiore :d

Gość gorsza od niej...
poza tym co napisalam niczym sie nie roznimy, nawet charakterem ;) taki przypadek ;) ale on chyba bardziej leci na nia, sama nie wiem...w kazdym razie chce byc spokojna i byc ta lepsza. mam cycki, tyłek, tylko ze nogi masywniejsze od niej-i to wlasnie musze wyszczuplic

Gość gorsza od niej...
heh dzieki za poparcie, myslalam ze mi odradzicie a tu niespodzianka :) chociaz motywacje mam :) a gdzie tacy sa? wszedzie, tylko trzeba miec szczescie zeby znalezc sie w odpowiednim miejscu i czasie:D

?

Gość pitolenie
Hehehehe, choćbyś nie wiem co zrobiła to wygląd ma najmniejsze znaczenie. Jęli tamta mu sie po prostu bardziej podoba (w sensie całokształtu) to będzie z nią. Jeśli Ty to uwierz mi zmieniać się nie warto.

hmm a skad wiesz ze on woli ja ? sa razem ? czesto go widujesz ? zwraca uwage na Ciebie?

Gość pitolenie
Faceci tak maja, czasem się dziwią ludzie, że :"o wybrał brzydszą". Czasem po protu jest tak , że jedna osoba kręci bardziej druga mniej. Nie wiem o co chodzi, moze o feromony :P

Gość gorsza od niej...
owszem ale skoro moge sobie pomoc to czemu nie :) wiem ze leci na mnie, bo widac to. ale i leci na tamtą :/ wiecej z nia pisze itd. ale mniej obserwuje, ze mna jest na odwrót, troche sie mnie krepuje, musze go osmielic, ale najpierw musze sie poczuc pewniej...

Gość gorsza od niej...
gdyby byli razem to odpuscilabym.:) moze i feromony, a moze długie włosy do których on ma słabość... naprawdę nie wiem. ale zalezy mi bardzo i musze go miec:)

a w jakich sytuacjach spotykacie sie ? to jakis znajomy z uczeli np ? czy wychodzicie razem ?

.

Gość gorsza od niej...
jestesmy na jednym roku :) gadamy ze soba, ale cos dretwo to idzie... chce zorganizowac impreze na ktora zaprosze jego...on jest troche niesmialy chyba.. nie wiem albo cos go blokuje moze ma jakies watpliwosci do mnie, musze go jakos przekonac... z tamta wiecej gada jednak i jesli powstanie jakas wiez to koniec

a ta dlugowlosa jest nim zainteresowana?

Gość gorsza od niej...
nie gadam z nia, ale podobno dała mu kosza.. tylko czy jej sie nie odwidzi jak sie zorientuje?podobno lubi sie bawic chlopakami ;/

Gość Chcesz czekoladke mala
Na pewno chcesz?

Gość dziewczyno będziesz miała pod
górkę zawsze z takim człowiekiem, skoro teraz nie jest zdecydowany, nie będzie nigdy. Teraz podoba mu się długowłosa, następnym razem będzie oglądał się za krótkowłosą dla odmiany. Zawsze ktoś. Chcesz na to patrzeć? Czy lepiej na starcie zainteresować się kimś, kto nie wygląda jak model ale z kim możesz porozmawiać na każdy temat i nie jest "drętwo"? bo najprawdopodobniej koleś ma wybujałego ego i wysokie mniemanie o sobie.

Gość coś podobnego?!
ma wybujałego ego :classic_cool:

Gość fedora
a moze ona ma w sobie cos jeszcze? dzielą wspolną pasję ? czymś się wyróżnia? może mu czymś imponuje?

Gość kuerherkhrktu
dala mu kosza a wciaz ma z nia lepszy kontakt niz z Toba ?

Gość matko i córko
:D uwież mi, że ja wiem czemu woli tamtą:D

Gość matko i córko
*rz

Gość Rozkrak
masz włosy od pępka do łopatek to tobie rosną z dołu do góry? a czoło masz łyse? jak tak to na pewno ci siem odda w całości chociazby z ciekawości :-) a może spróbuj innej fryzury

Gość przystojnyon!
co studiujesz autorko ?:)