Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TTTreningówa

Pomysł na biznes? - program partnerski

Polecane posty

Gość TTTreningówa

Jeśli ktoś lubi programy partnerskie to gorąco polecam ten, 7-minutowy trening: http://www.7minpolska.com/index.php?id=agnieszkaczyz, Możecie wieeeele zyskać, a przy tym dobrze się bawić :) Dodatkowo dostajecie 30 dniową gwarancję satysfakcji, czyli jak stwierdzicie, ze wam sie nie podoba (w co watpie) to dostajecie zwrot pieniedzy :)

Gość fooldy
jakaś pewnie piramidka albo coś w rodzaju działania avona

Gość Sara8711
Dla szukajacych dodatkowego zrodla zarobku dobrym rozwiazaniem jest załozenie np.bloga lub strony . Moda, sport, gotowanie- mozliwosci sa duze. A jak zarobic dodatkowe pieniazki? Przylaczajac sie do jakiegos programu partnerskiego. Ja wspolpracuje z ComperiaLead - przegladarka uslug finansowych na mojej stronie "pracuje sama". ComperiaLead posiada takze inne narzedzia, jest nieskomplikowana i jako jedyna w Polsce ma dostep do aplikacji mobilnych dedykowanym systemom Android oraz iOS.

Gość gość
Akurat na tym PP który linkujesz trudno zarobić, ale już w branży finansowej realia są dużo lepsze, mam na myśli choćby takie programy gdzie działasz jako agent - gtf.pl/Strefa-agenta/Wspolpraca No i tutaj rzeczywiście można realnie liczyć na spore zyski, dzięki wyższej konwersji i przekierowaniu klientów. Jak wyglądają wasze wyniki?

Gość gość
jak ktoś ma strony internetowe to może zarobić na promowaniu produktów urodowo-dietetyczno-zdrowotnych. więcej info na tiny.pl/qfwm4