Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiem pisaccv

CV - pytanie jak to ująć....

Polecane posty

Gość nieumiem pisaccv

Witam, może ktoś mi podpowie lub zasugeruje co wpisać w CV w takiej sytuacji.... Otóż przy wpisywaniu doswiadczenia zawodowego bede miala tzw lukę. W ostatniej pracy mialam umowe przedluzona do dnia porodu, od 4 miesiaca ciazy bylam niestety na zwolnieniu lekarskim juz do konca. Potem zasilek macierzynki, zasilek z pup i teraz dopiero staram się o pracę. Czy w takim przypadku mam wpisać, ze bylam na zwolnieniu lekarskim w ciazya potem zajmowałam się wychowywaniem dziecka az do teraz? Czy takie rzeczy się wogóle wpisuje? dla niektórych może to śmieszne i głupie co napisałam ale nie mam się kogo poradzić...

Gość hhahahahaaaaaaaaaaaa
nie pisz, jak Cie zapytają to powiesz

Gość nieumiem pisaccv
ok tak zrobie a w tym okresie jak bylam w ciazy tzn na swiadectwie pracy jest powiedzmy umowa od wrzesnia do czerwca ale powiedzmy ze w styczniu bylam na L4 to trzeba jakas ujac?

Gość nieumiem pisaccv
i jeszcze jedno jeśli w trakcie studiów wyższych odbywałam praktyki w kilku placówkach typu przedszkola, szkoła, świetlica.... kazda z praktyk trwała około 2 tygodnie.... czy jest potrzeba aby o tym pisać?

Gość zsumuj okres praktyk
praktyki w rożnych placówkach

Gość nieumiem pisaccv
tą informację o praktykach wpisać w doświadczeniu zawodowym? praktyki odbywałam w sumie przez cały okres studiów licencjackich i jedne na mgr...

Gość zsumuj okres praktyk
tak w doświadczeniu