Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juyjuyjyu

dopiero w wieku 25 lat dowiedziałem się że moge podobać się dziewczyną

Polecane posty

Gość juyjuyjyu

jestem totalnym przegraniem i dziwakiem z problemami psychicznymi :O Nigdy nie miałem szans na dziewczynę ani nawet specjalnie jakiegoś większego kontaktu z nimi. Nigdy nie usłyszałem też od żadnej coś ciekawego na swój temat (no może poza starymi ciotkami). Az tu nagle tydzień temu założyłem sobie konto na fotce dałem jedno zdjęcie i szok dostaje same najwyższe noty i to od pięknych dziewczyn o których mogę sobie tylko pomarzyć. Może was to śmieszyć ale jestem szczęśliwy z tego powodu, dobre i to :)

Gość o to to
głuptasie :) dziewczyny tych "pięknych " chłopczyków mogą tylko oglądać .. wybiera się tego z fajnym charakterem :) i zebyś był otyły itd .. znajdzie się kobieta dla której będziesz najwspanialszym :) to nie tylko o wygląd chodzi ale rozumiem ze chciałeś się dowartościować każdy tego potrzebuje - a jak twierdzi ze nie - to kłamie :) noo.. a i stwierdzenie ze o pięknych możesz pomarzyć jest głupotą :) więcej wiary w siebie :) !

Gość juyjuyjyu
nie no przecież wiem że na wyglądzie związków się nie buduje :) ale to że moge sobie pomarzyć o jakiejkolwiek dziewczynie to niestety prawda jest już od dawna jestem pogodzony z faktem ,że zostanę pewnego dnia całkiem sam

Gość o to to
? ale skoro Ty w to wierzysz to tak będzie taki średni jest ten Twój scenariusz na życie ..

Gość Tinka, Tinusia
jakie masz problemy psychiczne?

Gość tajasneeee
ta jasne

Gość Tinka, Tinusia
może nie powinnam zadawać Tobie tego pytania, dotyczącego twoich problemów psychicznych. W końcu to net nie każdy chce się tutaj nimi dzielić... Przepraszam

Gość Tinka, Tinusia
Zadam inne pytanie : Czy uważasz że twoje problemy dyskwalifikują Ciebie w kontaktach z dziewczynami ?

Gość Tinka, Tinusia
napisze Ci coś.... Pracowałam na ulotkach (gdy rozdawałam ulotki rozmawiałam z innymi ulotkowiczami) Trafiłam na dziewczyne która była chora na nerwice lękową. To była niesamowita osoba, mimo swojej choroby, miała tak ciekawą osobowość.... że wzbudziła we mnie większe zainteresowanie niż osoby które na nią nie cierpią. Po krótkiej rozmowie z nią doszłam do wniosku że lepiej rozmawia mi się z osobami z problemami psychicznymi niż z osobami które ich nie mają. Może wywiąże z tego interesująca rozmowa....

Gość juyjuyjyu
nie masz za co przepraszać :) mi się nie chce pisać o swoich problemach bo nie o tym temat był :) zresztą na kafeteri już tyle razy to opisywałem..... i wiem że nic to nie zmieni i nie pomoże moje problemy skreślają mnie u dziewczyn i wiem że nic już z tym nie zrobie, nawet nie mam już siły próbować coś poprawić

Gość juyjuyjyu
ja nie jestem ciekawą osobą i na pewno po dwóch zdaniach zamienionych ze mną uciekła byś w podskokach

Gość Tinka, Tinusia
o Boże ? Jakie to słowa ?

Gość juyjuyjyu
nie słowa tylko ogólne wrażenie jakie bym po sobie zostawił:O

Gość Tinka, Tinusia
Jakbym na ulicy spotkała Ciebie to co powiedził byś mi w dwóch zdaniach ?

Gość Tinka, Tinusia
żle podchodzisz do sprawy. Z wyprzedzeniem skreślasz siebie bo uważasz że zrobisz złe wrażenie na kobiecie

Gość zzrtrtr
drr

Gość Tinka, Tinusia
Jesteśmy niemal rówieśnikami.... No to jak? Mamy prawie ten sam wiek, a Ty uważasz o sobie że jesteś gorszy? Halo.... Pora to zmienić. Przedstawmy się sobie - Ja nazywam się Hania i jestem z Poznania a Ty?

Gość juyjuyjyu
tyle razy już się zbłaźniłem wiem że zawsze robię złe wrażenie dzięki za zainteresowanie:) ale nie możesz mi pomóc

Gość juyjuyjyu
zostaw jakiś kontakt do siebie jak możesz teraz nie mam czasu pisać

Gość Tinka, Tinusia
ja kiedyś także miałam problemy psychiczne .. W kontaktach międzyludzkich. Ale to przełamałam. No i dzisiaj jestem bardzo otwarta :)

Gość Tinka, Tinusia
nigdy tutaj swojego gg nie pisałam na tym forum . No ale zrobię mały wyjątek 458 663 60