Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcbggcbgfc

Obrzydzają mnie zdjęcia dzieci z goła doopą!!!

Polecane posty

Gość bcbggcbgfc

Też macie takie poschizowane koleżanki mamuśki na fb i nk?? Większosc ludzi teraz idzie z dzieckiem do fotografa, rozbiera je do rosołu, nakłada mu na głowe jakieś pseudo-słodkie czapki dziergane i fotograf pstryka foty. Ani to fajne ani słodkie. Śmieszne i tandetne raczej!

Gość 6554645646
TEZ TAK SADZE!!

lub wsadzą golasa do wazonu mogli robić jak się wykluwał i już wtedy pchać na łepek te durne czapeczki

Gość olajskjsdaw
taka to juz teraz dziwna moda nastała

Gość uiewewewew
doopa to doopa, nieważne czy starego czy młodego czy niemowlaka. do słodkości jej daleko. może niech taka matka-poyebka sama sobie zrobi zdjecia z gołym doopskiem i wstawi na fejsa, do tego czapa na łeb.

Gość oaoaoaaaaa
dokładnie :))))))))))))

Gość Eeerrr
No i pedofile maja pozywke! Ludzie kompletnie nie mysla...

uiewewewew - a mało to jest starych że nie wiadomo o co chodzi i po co ????

Dziecięca nagosc mnie nie obrzydza (mozliwe dlatego,ze sama mam dzieci ktore nago widuje) ale rowniez nie uwazam ze jest to cos ekscytujacego aby uwieczniac ich golizne na zdjeciach i wystawiac na widowisko w internecie co gorsza do uzytku publicznego :/

Gość adriankaaaa
dla mnie to wieje pedofilią... ja bym nie chciała żeby mój maż wstawiał moje gołe foty na nk czy fb więc nie robię też tego moim dzieciom na litość boską :o już nie wspomnę, ze różni ludzie mogą natrafić na takie zdjęcie i rzygać mi się chce na samą myśl, ze jakiś stary zbok by się bryndzlował gapiąc się na zdjęcie mojego nagiego dziecka :o

Gość nie wstawiłabym do neta
zdjęcia nagiego dziecka... masz racje teraz każdy z tymi czapkami w jakimś koszyku sesja zaraz po urodzeniu nudne to juz

Gość adriankaaaa
zaznaczę, ze samym jakimś fajnym sesjom nie mam nic przeciwko- oby na golasa nie były. Np. jakieś dziecko pszczółka w kwiatku- ok, słodkie i idzie się rozczulić, ale te gołe dupy w sam raz dla pedofili. Kiedyś na nk natrafiłam na zdjęcie (nie u nznajomej tylko w najnowszych zdjęciach tam na dole) zdjęcie małej dziewczynki a w centrum była CIPA i rozwalone nogi :o aż było widać wargi mniejsze... za to kryminał powinien być

Gość lekcja polskiego
Niepoprawna polszczyzna: Obrzydzają mnie. Poprawnie: brzydzą mnie lub brzydzę się.

Gość Nic dziwnegooo
Spierdalaj z madrosciami, laska przekazala informacje w sposob czytelny i zrozumialy.

Znajoma - wiek 23 lata i dwójka dzieci na stanie. Codziennie wrzucala nowe zdjęcia dzieci na fb. Jedne w ubraniu, drugie przy zmianie pieluchy, a inne jak karmi piersią (!!). Spytalam sie jej czemu jest taka durna, przecież te zdjęcia nigdy nie znikną z neta. Powiedziała, ze to dla rodziny :D a poza tym jej dzieci sa małe i to jest słodkie. Kiedy podrosna to nie bedą juz bobasy, WIĘC TO NIE BEDĄ ONI NA ZDJĘCIACH :D :D

A za 10-15lat sasiadka mijajaca na klatce schodowej np Kubusia caly czas bedzie miala przed oczami jego nagie zdjecie z FB czy NK z podpisem "moj kochany siurek po kapieli" :) Ludzie nie maja wyobrazni ....Kazdy ma prawo robic z wlasnym zyciem co chce ale trzeba tez czasami ruszyc glowa i pomyslec o przyszlosci ..

Gość Izabelka......... ...:)
dlatego ja nie mam ani nk alni fb, nie wiem po co to komu?

Gość ja nawet sama
nie robię takich zdjęć moim dzieciom a co dopiero jeszcze wrzucać na nk, fb czy inne fora gdzie wystarczy konto założyć i już masz dostęp do zdjęć nagich dzieci, wszystkim się wydaje, że skoro forum ciążowe czy macierzyńskie to nikt tam zaglądać nie będzie a to błąd !

Gość też mam taką znajomą która
wkleja na fb zdjęcia jak karmi, jak dzieciaki z gołymi dupami po plaży biegają, jak się kąpią razem w wannie, masakra..zastanawiam się czy jej nie usunę ze znajomych żeby mi się te gołe dzieci po ekranie nie przewijały bo to okropne jest :O

Byłabym z daleka od stwierdzenia że nagosc dziecka mnie brzydzi to mnie psie gowno na chodniku ale zgadzam się ze jakiś pedofil może wykorzystać to zdjęcie w wiadomym celu..takie fotki i nie powinny wyjść poza rodzinny album

Gość aśka88.
Nie, mnie takie zdjęcia nie obrzydzają, ale uważam, że to takie intymne zdjęcia można porobić sobie żeby wywołać, czy mieć na płytce CD w domu, a nie jak niektórzy wrzucać takie fotki gołych dzieci na nk, czy fb

Gość MamaMani
Izabelka......... ...:) Popieram W 100%. Też nie wiem o co biega z tą zabawą w facebooki i inne takie.

Nagrać niemowlaka jest słodka. Takie malutkie ciało chce sie 'schrupac' ALE jeśli takie zdjęcia trzyma sie w albumie i ogląda sie w domowym zaciszu. Te kobiety nie maja za grosz wyobraźni :O