Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaI

Dziewczyny macie czasami problem z pomysłami

Polecane posty

Gość MagdaI

na kanapki dla swoich dzieciaczków?

Gość MagdaI
Nigdy nie brakuje wam pomysłów?

Gość nie robie za duzo kanapek
lepiej sie sprawdzają salątki albo jajecznica, kaszki, płatki z mlekiem itd.Kanapki to ostatecznosc ale pomysów nigdy mi nie brak. Przeciez na bułkę mozna polozyc wszystko i fajnie udekorowac. Jak ci sie znudził zwykły chleb to kup tortille albo uzmaz nalesniki na słono i wpakuj sałąte szynke papryke i pomidory do środka i zawin. Bedzie coś nowego i pysznego.

Gość hyr 64
OCZYWISCIE, ZE NIGDY

Gość MagdaI
No tak, albo zerknąć tutaj też można https://www.google.pl/search?q=kwiat&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zlM-UaGxF4OkPZ_LgLAM&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=638#hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=kanapki+dla+dzieci&oq=kanapki+dla&gs_l=img.1.0.0l6j0i24l4.14013.48980.0.50852.15.13.1.1.1.0.109.1260.9j4.13.0...0.0...1c.1.5.img.PH7jnsK6ogs&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.ZWU&fp=e08f101d5c71b8d2&biw=1366&bih=638 ale pomysłów!

Gość nie robie za duzo kanapek
albo im zrób mięsnego jeża! :P

Gość MagdaI
he he he

Gość MagdaI
No właśnie bo mi tak brzdąka cały czas tv w tle A ja siedzę przy kompie i fantazjuje! Pomysły jakie mi przychodza do głowy to poprostu aż się sama siebie boje! Ale znalazłam w sieci jakiegoś kolesia co pisze skrypty i nwiązałam z nim fajny kontakt Normalnie rzadko się zdarza żeby ktoś z tej branży był tak komunikatywny-normalnie tak się zajebiście rozumiemy że nie ma siły, muszę coś od niego kupić!

Gość zonaKraka
Mój ma dwa lata i kanapek praktycznie nie ruszy, wszystko zlizuje z pieczywa, nawet samo masło... więc czasem mu podtykam bułę do ręki jak je coś innego.

Gość MagdaI
Ja dzisiaj zrobiłam koreczki łódeczki ale moje dziecko tylko jednego zjadło a z drugiego pomidorka wyjęło i na tym koniec kolacji Powinnam mieć albo, więcej dzieci albo, zapraszać na kolacje sąsiadów:D

Gość MagdaI
Moja ma prawie 3lata i najczęściej prosi o parówkę na zimno do rączki albo o jajo na miękko a kanapek się nie je możńa zjeść suchą bułkę lub suchą kromkę chleba ale nie kanapkę;)

Gość MagdaI
Dziś po śńiadaniu pt.parówka do rączki poprosiła o pomidorki koktailowe a na kolację zjadła 1/3pączka i danonka

Gość MagdaI
A zapomniałam że przed pomidorkami na śniadanko po zjedzeniu parówki chciała mleka się napić i wypiła całą szklankę mleka a potem pomidory. Ale sie nudzę! Nie śpię o tej porze dla mnie to za wcześnie