Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel&me

Co robić w zwiazku?

Polecane posty

Gość Pawel&me

Mam następujące pytanie. Ale zaczne od tego , iż przez pare lat nie mialem dziewczyny na stale.. kiedyś rzucila mnie dziewczyna.. zdradzala mnie z innym.. strasznie mnie to dotknelo i postanowilem sie nie wiazac na stale . Tak minął rok, dwa i tak jestem na czwartym roku . Chce w koncu znalezc jakąś Tą jedyną. Miałem dziewczyny przez ten okres , ale nigdy na stale a bardziej przelotnie. Teraz znalazłem może tą jedyną a nie wiem co robić tzn. nie wiem co robić w związku. Totalnie zapomniałem.. jak ostatnio byłem z dziewczyną na stałe byłem w liceum.. teraz jestem na 4 roku studiów. Co robić tzn. żeby nie popsuć kontaktów. Mam codziennie się do niej odzywac pisać w kolko sms-y? co robić , żeby tego nie zaprzepaścić.. bo zauważyłem , że już na samym początku robie coś źle..było miło fajnie do momentu pewnej imprezy gdzie prawie na cała impreze ją zostawiłem i z nią nie gadałem często.. po prostu poniósł mnie alkohol.. jak to jej wynagrodzić .. to jest tylko przykład.. Mi chodzi o to CO MAM ZROBIĆ , ŻEBY BYŁA ZE MNĄ SZCZĘŚLIWA I UŚMIECHNIĘTA?

Gość Marta,23
dawaj jej codziennie dorgie preznty....komplmentuj jej wyglad... nie puszczaj przy niej bonkow....i nos jej ciezki plecak.

Gość kwaidan
Czyli poszliście razem na imprezę, ty się zalałeś i zostawiłeś ją samą? :D no to teraz ją przeproś i nigdy więcej tego nie rób chyba, że Ci się bycie w związku znudzi :P I ciesz się, vże nie jesteś moim facetem, bo chyba bym Cię zamordowała. Nie dzwoń i nie smsuj za często, jedna czy dwie wiadomości typu "co słychać" czy " miłego dnia" są w porządku ale już więcej to przeginka. Generalnie pamiętaj, że zagłaskiwanie na śmierć jest równie złe jak oziębłość.

Gość Pawel&me
BARDZO Dobra rada dzięki! A ktoś może pomoże?

Gość Pawel&me
Dzięki kwaidan:) Codzienne co porabiasz , co robisz jej nie znudzi. Sam wolę dzwonić w sumie bo jestem trochę gadułą.. Co jeszcze mogę dla niej i dla związku zrobić?

Gość kwaidan
Dzwonić też możesz, byle nie za wcześnie rano, żeby jej nie obudzić, bo pewnie nie mieszkacie razem. Jak studiujecie blisko siebie to możecie razem iść jeść obiad albo na jakąś kawę (ja jestem za płaceniem po połowie, ale przygotuj się, że dziewczyna będzie może być bardziej tradycyjna ;) )

Gość krakow to piękne miasto
Po prostu bądź sobą. Z tym alkoholem na imprezach to nie przeginaj, Ja sam musiałem z tego powodu kilka razy przepraszać tylko moja partnerka jest wyrozumiała i jest ok :-) Jak się chce upić to tylko z kumplami. Z sms nie przeginaj jak już ktoś wyżej napisał i zawsze słuchaj co ma do powiedzenia i nie przerywaj a przez tel. to nie gadaj zbyt długo i nie bądź nachalny. Wychodzie razem ze znajomymi do klubów zaproś ją do kina restauracji itp.

Gość Pawel&me
A coś na dłuższą metę? MAm bardzo angażować sie w zwiazek czy nie..Jak coś się spartyoli za kazdym razem kwiaty? jak chronic się przed jakimiś kryzysami.. Ponoć po roku to już nie miłość ale przyzwyczajenie.. takie badania.. Chyba za bardzo wybiegam w przyszłość.. Właśnie mam myśleć co bd nie wiem za miesiąc za dwa czy rok czy żyć chwilą..co jest najlepsze dla zwiazku.. Ona jest młodsza o pare lat ode mnie.. ja już szukam czegoś na stałe..Co robić?