Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ktora musi sie ogarnąć

MAMUSIE JAK O SIEBIE DBACIE?

Polecane posty

Gość mama ktora musi sie ogarnąć

żeby dobrze wygladac:)

Gość hahaaaaaaaa
czasem się umyje i na niedzielę perfumne się :D

Gość gimnastykuje sie , stosuje
diete, codziennie prysznic ;) czyste wlosy , balsam do ciala, depilacja, perfumy.

Gość w moim miescie to ....
rano prysznic, lekki makijaz, po pracy fitenss, czasami basen, fryzjer, kosmetyczka, walking w lesie z psem w weekendy, zima narty, latem rower, lubie byc w ruchu

Gość trzeba zadbać o siebie
Masaże ujędrniające, rolmasaże, aqua aerobik, co miesiąc kosmetyczka (ręce, nogi, brwi) i fryzjer. balsamy do ciała, a zwłaszcza dbam o buzię, nie maluję się bo mam alergię na większość kosmetyków kolorowych. Co miesiąc jakieś nowe ciuszki. Czuję sie świetnie.

Gość kiedy budzyn byl w kwiatach
JA WIECZOREM PADAM NA TWARZ, 3KG NDWAGI

Gość janka005
oj tak ciężko przy dzieciach znaleźć czas dla siebie, a przecież jak każda kobietka chcemy dobrze wyglądać i dobrze się czuć przede wszystkim :) ja osobiście dwa razy w tygodniu urywam się z domku na aqua aerobik na osiedlowy basen. To jest chwila dla mnie kiedy stres znika i kilogramy też! Pozdrawiam wszystkie aktywne mamy!

Gość gość
moja przyjaciółka ma gabinet kosmetyczny więc często do niej chodze, kasuje mniej niż normalnie. oczyszczanie twarzy, maski, zabiegi ujędrniające, brwi, kwasy na twarz, fale radiowe bo niestety ale mam cellulit :/, depilacja rąk, pod pachami juz dawno zrobiłam laserem i mam swiety spokoj

Gość gość
Duzo balsamów,peelingi,depilacja,ukladanie wlosow,zawsze perfumy I duzo ruchu..

Gość gość
co miesiąc zcieram popękane pięty pumeksem :D

Gość gość
Nic nie robie,bo nie musze,a swojego poekna wprost nie ogarniam :) :P

Gość ksennnnaa
Biegam 3 - 4 razy w tygodniu

Gość foretka
Ten aqua aerobik mnie zaciekawił. Ostatnio właśnie przeglądałam oferty ale troche tego jest, że nie wiem co wybrać żeby dawało efekty. Janka005 gdzie chodzisz? Możesz coś polecić?

Gość gość
kapsulki z tranem,kochane one czynia cuda :) jedna kapsulke lykam a druga przebijam igla i smaruje tym olejem twarz i szyje,smierdzi jak cholera ale da sie wytrzymac,kiedys robilam to codziennie(wcieralam) Teraz 3 razy w tyg. Sprobujcie a po miesiacu zobaczycie efekty.Wszystkie drogie kremy przy tym niech sie chowaja :)

Gość gość
myje sie piore ubrania myje co dzinnie głowe

Gość no takkkk
biegam co drugi dzien po 8 km. Kupilismy specjalny wozek do biegania i biegam z 12 miesiecznym synkiem. Dla niego to forma spaceru, a dla mnie odreagowanie stresow, no i utrzymanie fajnej figury.

Prysznic rano i wieczorem. Po każdej kąpieli używam balsamow ujedrniajacych oraz oko na twarz. Potem lekki makijaż. Codziennie wychodzę z córka na spacery min 1.5 godz. W wolnym czasie ćwicze na piłce. Co jakiś czas wizyta u fryzjera. Do kosmetyczkg nie chodzę gdyż sama nią jestem :-P poza tym zdrową zbilansowana dieta.

Gość gość
czy wy uwazacie za dbanie o siebie MYCIE SIE???? albo wklepanie balsamu do ciala lub kremu????

Gość gość
A Ty co uwazasz jako dbanie o siebie? Pewnie zaraz napiszesz,ze odpowiednia dieta i ruch heheh Przeciez to akurat jest oczywiste.

Gość gość
Ja jakoś specjalnie nie dbam o siebie. Myję się, golę nogi i pachy. Używam odżywki do włosów (szamponu też hehe). Do twarzy: krem (ten sam na dzień i na noc), żel oczyszczający, tonik i peeling. Aha i tarkuję pięty ;) Makijaż też robię jak wychodzę z domu a u kosmetyczki nie byłam nigdy w życiu. Do fryzjera chodzę może raz lub dwa w roku (sama w domu farbuję sobie szamponem koloryzującym, ale to też może dwa razy w roku przed jakimiś ważnymi uroczystościami). Perfumy to u mnie woda toaletowa, którą pryskam się okazjonalnie jak mi się przypomni może raz w tygodniu :D

Gość wiola822
Ja myję codziennie włosy, po kąpieli nakładam balsam. Raz na tydzień stosuję scrub pure fiji, dzięki czemu moja skóra jest jeszcze bardziej gładka. Makijaż robię, ale nie zawsze :)