Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadin999

mój chłopak mnie olewa

Polecane posty

Jesteśmy razem ok. półtora roku. Ostatnio jakoś nic nie robimy razem, chyba, że kłócimy się. On ciągle na nic "nie ma siły", jak wraca z pracy to leży na łóżku, bo jest zmęczony po pracy, jak ma wolne to odpoczywa po albo przed pracą i też na nic nie ma siły. Dodam, że ja też ciężko pracuję, a jakoś mam ochotę razem wyjść czy cos porobić. Do tego ciągle siedzi przy kompie albo gra w jakies gierki na telefonie i to dosłownie ledwo otworzy oczy, to zamiast np. przytulic mnie to sie zrywa i wlącza komputer :/ I tak ciągle, nawet jak wieczorem odpalimy sobie film to on i tak napier... na tym telefonie...:/ Ja do niego mówię, on niby słucha, ale wiadomo jakie tj słuchanie, potem i tak nie pamięta co mówiłam. I nie rozumie o co mam pretensje, bo przecież jest ze mną i siedzi obok! Ale dla mnie to i tak jakby był nieobecny. Już mu to mówiłam nie raz, miał to niby zmienić, ale znów jest tak samo, on mówi, że to ja chyba mam problem z sobą i nic mi nie pasuje, o wszystko się czepiam. Jakoś zanim zamieszkaliśmy razem to potrafił się obyć bez tego komputera i telefonu. Ja nie mówię, że ma non stop siedziec ze mną i mnie ściskać, ale tez bez przesady, ze lezy ze mna w lozku i ciagle albo z kims pisze albo napie**ala w te gry...:/

Gość miky80
to sobie odpusc.. wygladasz na mloda dziewczyne, madra. Tak jak wyglada twoj zwiazek teraz tak bedzie dalej wygladal, wiec jesli cie to meczy i widzisz ze tylko grochem o sciane bo jego mozg jest tylko w grach, swiecie wirtualnym a nie przy swojej kobiecie, to nic nie macie wiecej ze soba wspolnego :/

Gość babka z piasku
Jeśli on przestaje się maskować już po 1,5 roku, to sorry samo mu się nie odmieni :) Być może to właśnie jego prawdziwa twarz...

Gość Mila******
To jest IGNORACJA poprostu jesteś mu z tego wynika obojętna. Nie możesz być z kimś kogo nie interesują twoje potrzeby i słowa.. Nie mecz się bo tylko się dobijasz przez niego... Wiesz przeciez jak sie zachowuje ktos kto kocha wiec daj sobie z nim spokoj. Bo tylko tracisz czas..