Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajacccccc

ubranka na zajczka?

Polecane posty

Gość zajacccccc

Hej dziewczyny. Czy mozna kupic dziecku ubranka na zajaczka? Chciałabym zrobic chrzesnicy prezent w postaci paki ubran,bo to taka mała strojnisia. Co myślicie o tym? Znalazłam na chyba dobrej jakosci odzież i nawet tanio http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23894448 Co myslicie?

Gość princessaofpersia
jezu, co wy macie z tym zajaczkiem? od kiedy to w Polsce jest tradycja jakichs prezentow na zajaczka?

W niektórych rejonach zajączka obchodzi sie od zawsze. Natomiast odnośnie pytania - nie, ubrań nie kupuje się na prezent.

U nas się kupuje na prezent i to bardzo często. Ale post to akurat słaba reklama;-)

Gość lfhnewgfojl;HEFR
No ładną sobie zrobiłaś reklamę na kafe a teraz spadaj z tymi ubrankami.

Dla mnie zakup ubrań to obowiązek rodzica, a prezent to taka rzecz "ekstra". To tak jakby komuś kupić podręczniki do szkoły na urodziny. Oczywiście nie mówię tu o jakis wymarzonych, a niepotrzebnych ubraniach.

Bodziaków bym nie kupiła;-) Ale np jakiś ładny zestaw typu sukienka plus bluzka albo kamizelka i koszula czemu nie?

Gość mama dwóch dziewczynek
u nas też zajączek jest "od zawsze"... moja mama wspomina, jak w dzieciństwie szukała prezentów ukrytych w ogrodzie, ja też dostawałam prezenty i moje dzieci szukają ;-) ale ubranka to nie prezent dla dziecka. A te z linku dla strojnisi w prezencie ? marne są te ciuszki...