Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o tym myślicie?

Jestem w 11tc i już taki brzuch? To normalne ? Zdjecie.

Polecane posty

Gość mama 3 - latki
SPYTAJ LEKARZA !

Gość Co o tym myślicie?
Dodam że zdjęcie robione rano, po jednej kanapce-czyli nie wypchany i jakoś tak jest już od kilku dni.

Gość ja jestem w 22 tygodniu
i mam dopiero taki jak Ty i mnie to martwi :P

Gość v tuyt
nie jest duzy i nie obrzeraj sie bo w 1 trymestrze nie powinno sie nic tyc

Gość ooooo jestem jaka jestem
już nie przesadzaj, wcale nie jest taki duży, ja co prawda nie miałam brzuszka do około5 mc, ale znam dziewczyny co w 3 wyglądały tak jak niektóre przy rozwiązaniu, więc nic się nie przejmuj, brzuszek masz jak najbardziej ok :)

Gość miałam tak w pierwszej ciąży
też w 11 tygodniu tak wyglądałam, a w drugiej ciązy to już mega szybko, bo 8 tc miałam bebzol nadęty

Gość gyju6ui87i
pewnie ze normallne,zdziwiłabym sie gdyby to był 6 tydzien i taki bys miała ale zaraz zaczynasz 4 miesiac.to normalne.

Gość Co o tym myślicie?
Nie prawda, ja przytyłam 2kg i normalnie jem 5-6 małych posiłków dziennie np. dziś o 8.30 zjadłam 2kanapki z razowym chlebem szynką i pomidorem a o 11 miseczke ogórkowej bo ostatnio mam na nia chęć, , lekarz powiedział że to jak najbardziej w normie-zwłaszcza że ani razu nie wymiotowałam.

Gość aśka88.
Normalne, widziałam już większe :)

Gość Co o tym myślicie?
A co tak grubo wyglądam? Ważę 61kg.

Gość gyju6ui87i
autorka napisała ze zjadła 1 kanpkę to chyba nie jest obżeranie???to co ma dietę trzymać zeby bron boze nie przytyc?A nawet jesli zostanie jej 3-5 kg po porodzie to co,szybko zrzuci bo jest szczupła.

Gość gyju6ui87i
autorko,nie przejmuj się ;-) masz etra figurę,zazdroszczę ci ;-)

Gość gyju6ui87i
* extra

Gość Co o tym myślicie?
Właśnie wszyscy mi mówią że wyglądam na 53-55kg a ginekolog jak mnie ważył to sie głowił czy waga nie popsuta, ale 12 lat cwiczyłam karate dosć intensywnie więc moze mieśnie ważą i stąd ta waga.-bo przed ciążą płaściutki brzuch i 59kg.

Gość uahdatda8attaa
współczuje tego brzuchola;/ jak Ty w 3 mies taki masz, to co dopiero bedzie w 8-9 ;/

Gość masz normalnej wielkosci
brzuch.

Gość Co o tym myślicie?
Ale uspokoiłyście mnie ze to normalne bo chodziło mi tylko o rozmiar brzucha :) No cóż nic z tym nie zrobie że wyskoczył-chyba sobie nie wciągne albo nie obwiążę tasmą:D wiec czego tu współczuć?:PJakos przeżyje, po porodzie wróce do mojego karate i jakoś się ogarne:)

Gość merdasa
nie masz innych zmartwień?

co za wyzwolone feministki----aż tak się brzydzicie i wstydzicie brzucha w ciązy? przeciż to normalne i czy dal was ciązowy brzuch to powód do wstydu????????????????

Gość gyju6ui87i
współczują wieczne staraczki co zajść nie mogą i zazdrosne są ze w ciąży jestes.

teee---wyzwowlone feministki: środki masowego przekazu wam zrobiły wodę z mózgu wpajając wam wzorce i modele terażniejszych kanonów i zachowań

żarły latami piguły to zajśc nie mogą

Gość Co o tym myślicie?
Ja sie nie wstydze.Jestem z niego dumna nawet:) i maż jakoś jak zauważył że wylazł to do niego gada - jest jakiś taki bardziej uświadomiony że będzie dziecko:) Tak się zapytałam bo co i rusz widzę że kobitki piszą że mają taki malutki w 5 msc że nie widac ciązy. Myślałam że i u mnie późno wyjdzie.

Gość ooooo jestem jaka jestem
Kochana będziesz się przejmować teraz każdym kilogramem i będziesz przez to się głodować?? Ja przytyłam w ciąży coś 18kg, po urodzeniu spadło mi od razu 12kg, do swojej wagi wróciłam po około 4 mc, a nie głodziłam się, normalnie jadłam, pizzy sobie nie odmawiałam itd.

kazdy brzuch jest inny, nie sugeuj sie tym jak wyglada brzuch tylko wagą bo waga w pierwszych miesiach nie powinna isc mocno w gore, moj lekarz twierdzi ze do 20 tygodnia kobieta nie powinna przytyc nic, bo dziecko w 20 tygodniu wazy dopiero 200/300 gram. brzuch masz ladny, bedzie szybko widac ze jestes w ciazy :) jestem w 2 ciazy, 19 tydzien i brzuch mam taki jak TY teraz. I wiem, ze za chwile bede wygladac jak slon ;)

doczytalam, ze wazysz tyhle co ja teraz 61 kg :) matko, gdzie chowasz te kilogramy ?? :)

Gość Co o tym myślicie?
właśnie mówie :D jakos tak mam ciężkie kosci moze :P albo mieśnie pisałam wczesniej że bardzo dużo ćwiczyłam i to raczej nie hobby tylko wyczynowo i waga była 59kg.Zwykle do kategorii w walkach -55kg to sie musiałam odchudzac!

dziewczyny bez przesady ja tam jestem bardzo dumna ze swojego brzuszka a jest duży :) jestem w 6 miesiącu a brzuszek wygląda już na jakiś 8 i co z tego? Każda kobieta jest inna u każdej ciąża inaczej przebiega także też rozmiary brzuszka są inne :)