Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjsieihjsj

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość jakjsieihjsj

Mam pewien problem otoz nie wiem czy to mozliwe zebym byla w ciazy,ostatni normalny okres mialam 27 stycznia,pozniej 19 lutego pojawilo sie brazowe plaminie,ktore na dwa dni zmienilo sie w krew ale bardzo malo jej bylo,moje cykle trwaja zwykle okolo 35 dni,a teraz od ponad tygodnia mam mdlosci to znaczy raz sa raz ich nie ma dzisiaj np.wczoraj probujac zjesc ziemniaki myslalam ze zwroce wszystko i od obiadu wypilam tylko zielona herbate,kawa tez mi nie podchodzi a do tad codziennie pilam rozpuszczalna,dodatowo caly czas mam napuchniete piersi i jakby napapowany twardy brzuch co o tym myslicie??

Gość kolejny taki temat..
zrób test ciążowy nikt z nas nie jest jasnowidzem

Gość Myślisz, że
zrobimy Ci usg przez kafe? Sikaj na monitor zobaczymy ile kresek będzie:P

Gość agula8
powinnaś poprostu zrobić test, objawy-z tego co piszesz masz moim zdaniem mocno ciążowe-u mnie pierwszym objawem-już w ok.3 tc były nabrzmiałe i tkliwe piersi, później wodnisty mleczny śluz-zaczęłam wtedy brac lactovaginal/podejrzewałam infekcję/ i ok.6 tc zrobiłam test. Od kawy też odrzuciło mnie dość mocno-mimo że bardzo lubię i pije 2 dziennie.Mdłości i wymioty dopadły mnie dopiero po 2gim miesiącu.Zrób test-dla spokoju.