Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLACZEGO JESZCZE

NIE DOSTALAM OKRESU

Polecane posty

Gość DLACZEGO JESZCZE

zwykle dostaje w 4 dzien po skończeniu opakowania tabletek!! dzisiaj jest ten ten dzzien i zawsze dostaje do godziny 11 okres!! jest juz 11:36 a ja nie dostalam jeszcze!! czy mozliwe zebym zaszla w ciaze? tabletek pilnuje co do minuty !! biore regularnie!! moj partner sie we mnie nie spuszcza tylko na zewnatrz!! dodatkowo nie bralam zadnych antybiotykow ani nic co obnizylo by skutecznosc!!!!! dlaczego nie dostalam okresu!!!

Gość kiskakiikk- wersja ironiczna
no niestety chyba jesteś w ciąży, ale nie martw sie dziecko to powod do radosci :) a skoro tobie okres spoznia sie juz 43 minuty to mozliwe ze mimo tabletek zaciazylas :D

Gość DLACZEGO JESZCZE
nie smiej sie, przypominam ze tabletki nie daja 100% pewnosci a poza tym slyszalam i gdzies czytalam ze mimo tabletek mozna zajsc

Gość wrerrwere
zaszłaś, dziecko na 100% urodzi się z defektami przez te tablety

Gość kiskakiikk- wersja ironiczna
oczywiscie ze zawsze mozna ale jak sie tak boisz to seksu nie uprawiaj i tyle!!! tabletki to najpewniejsza metoda anty wiec co jak co ale przy tym schizowac nie trzeba

Gość dix ae
no skoro po godz. 11 nie ma okresu to jest jasna ciaza! wyglada to na czworaczki, gratuluje!

Gość DLACZEGO JESZCZE
do japierdziu jestes troche widac niedoinformowana... a więc : bez wytrysku w pochwie tez mozna zajsc w ciaze istnieje cos takiego jak płyn preejukacyjny

tak, wskaz mi realne takie przypadki zajścia w ciążę :) Kolezanka półtora roku z chłopakiem jechała na przerywanym potem po zerwaniu z obcymi tez i nic Ja sie co miesiac pieprze jak królik z moim facetem z dojsciem do mnie i w ciazy od prawie roku nie jestem :) (z tabletkami) Wiec po prostu wyluzuj to przyjdzie bo tylko bedziesz niepotrzebnie biegać do łazienki co chwila zeby sprawdzić.

Gość zuza00000000
Dziewczyny może wy mi powiecie co o tym myslicie.brałam orgamentil przez 30 dni po odstawieniu było 2 dniowe plamienie myślałam że to okres i zaczełam przyjmować tab antykoncepcyjne.Moje pytanie jest takie czy jedne bądz drugie tabletki mają wpływ na test ciążowy?????????to znaczy zrobiłam test wyszedł negatywny czy mógł być sfałszowany wynik przez tabletki?Po drugie ostatnią tabletkę wziełam w czwartek dziś już wtorek a ja nie mam okresu dwa razy tylko zauważyłam na papierze śladowe ilości krwi ze śluzem.Odpowiedzcie bo już nie wiem co myśleć

Gość Abetka
zmieniłaś całkowicie temat zuza !!!! jak chcesz sie o cos pytac to na górze jest dodaj nowy post!!!!