Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo się boje

Dlaczego nie czuje ruchow?

Polecane posty

Gość bardzo się boje
no a ja mam z przodu lozysko

Gość bardzo się boje
up up

Gość przyszlamama2013aaa
Ja też tak miałam, ale to normalne. Teraz u mnie 23 tydzień a mała kopie prawie że non stop, tak więc spokojnie. Jeszcze będziesz maleństwo prosiła żeby co tak pod żebra nie dawało hehehe

Gość bardzo się boje
no ale po 2 dni nic nie czulas ? a do kolezanki wczesnije. niestety ale sposob z latarka nie dziala :(

do autorki jestem w 22 tyg ruchy takie konkretne czuje od tygodnia i 2 dni, przez caly ten czas byly silnie , czasem bardzo ze az mnie w pol zginalo a od wczoraj tez czuje ze sa slabsze, moze mała wiecej spi, albo ma lenia;) nie mowie z emnie to nie martwi ale tak w granicach rozsadku, wazne ze kpie, od wczorajsego popoludnia poczulam jej ruchy dopiero pol godziny temu...nie martw sie, jesli przez 2-3dni nic nie poczujesz idz do lekarza!:)glowa do gory,19tydz to poczatek ruchow!nie zamartwiaj sie!:)

Gość przyszlamama2013aaa
tak... oczywiście dla własnego spokoju możesz iść do lekarza żeby posłuchał czy serduszko bije, albo na dodatkowy scan, ale myślę że nie ma potrzeby... ja też schizowałam na początku, bo to moja pierwsza ciąża. Dziecko na pewno się rusza ale ty jeszcze tego nie czujesz, wody płodowe to dobry amortyzator :)

Gość przyszlamama2013aaa
TOPKA no ja mam tak samo, własnie gdzies od 21 tygodnia poczułam prawdziwe, silne kopniaki :) teraz jak się wypycha to normalnie na brzuchu widać... ale to prawda że dziecko dużo śpi, albo czasami się wygodniej ułoży i jest spokojniejsze.

Gość bardzo się boje
masakra...a jutro dopiero mam wizyte

Gość bardzo się boje
upup

Gość bardzo się boje
upupupupupup

Gość Ty histeryczko
daj w końcu spokój cudów się spodziewasz?, myślałaś, że w 19tygodniu brzuch będzie Ci już skakał na wszystkie strony przez pół dnia?

Gość bardzo się boje
no nie ale ze bede czuc ruchy skoro pierwsze poczulam w sobote

Gość bardzo się boje
wiem ze moze za bardzo panikuje ale postawcie sie na moim miejscu jakbyscie nie czulu nic od dwoch dni..

Gość Ty histeryczko
Ja swoje pierwsze ruchy czułam w 19tygodniu a potem przez dwa tygodnie NIC! Z małym wszystko ok i nie panikowałam :o Zwłaszcza, że wiedziałam, że łożysko mam na przedniej ścianie i to też moja 1 ciąża.

Gość Ty histeryczko
Ty po prostu za dużo czytasz na internecie i potem masz swoje schizy. Nie warto.

Gość bardzo się boje
no ja mam lozysko na przedneij scianie ale nie sadzilam ze to az tak wplywa na odczucia tym bardziej ze wczesniej czulam je wyraznie..

Gość bardzo się boje
tym bardziej iz dzisiaj nadal nic. mozliwe ze jak autem jechalam to takie delikatne musniece poczulam ale to tez nie tak wyrazne jak na pocztaku :( dzisiaj sie wszystkiego dowiem. boje ise bardzo ze cos sie moglo stac

Gość bardzo się boje
upupup

Gość Idziesz do lekarza
dziosiaj a nadal porad tutaj szukasz? Ty do psychiatry się wybierz po drodze. Pseudo ginekolożki z kafe najlepszym źródłem wiedzy...

Gość bardzo się boje
no ide ale myslalam ze ktos mial podobnie dzieki czemu mniej bym sie stresowala :(

Gość bardzo się boje
upup

Gość i co u
lekarza?

Gość bardzo się boje
z ciaza wszystko jest dobrze, nie czuje ruchow bo dziecko jest male i ma duzo miejsca to raz a dwa lozysko na przedniej scianie amortyzuje ruchy :)a poza tym w tak wczesnej ciazy moga wystepowac przerwy nawet i do tygodnia i to zupelnie normalne

Gość No to te wszystkie
"rady" przeczytałaś na swoim wątku. Teraz chociaż mądrzejsza jesteś.