Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita28

mozna zbadac nasienie?

Polecane posty

Gość julita28

Witam. Troche krepuje sie tym zapytaniem, ale coz ryzykuje. Mam pytanko cy mozna zbadac u mezczyzny czxy posida on plemniki x, czy tylko y? M dwoch synow i marze o corci, dlatego to pytanie. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość za rady i za morze
to czy urodzisz corke czy syna nie zalezy od plemnikow

Gość julita28
No niby od czego zalezy? Bo juz nic nie wiem. Chyba ktory plemnik szybciej dotrze ....

Gość ale zes poradzila a od czego
Moze od tego co bedzie jesc!??? Autorko,nie ma takiej mozliwosci. Musialyby to byc testy genetyczne. I na pewno to nie byloby takie tanie. Mozesz probowac z tym wspolzyciem przed owulacja kilka dni ale nikt ci nie da gwarancji,ze to znow nie bedzie chlopak. Znam osobiscie malzenstwa,gdzie w jedym pokoleniu bylli sami chlopcy a w kolejnym dziewczynki,ale jedno malzenstwo probowalo do skutku i udal sie chlopak za 7 razem ;) ale tata jaki dumny bo jego bracia po kilka dziewczynek mieli :)

Gość julita28
Ja daje sobie ostatnia szanse,bo 3 cesarki można miec. Myślałam o tym żeby mieć 3 dzieci.Wiec raczej się zdecyduje.

Gość Bądź sobą
Ile można mieć cesarek? Mówi się także, że można wykonać trzy cesarki, przy czym trzecia powinna być ostatecznością. W praktyce jednak wiele zależy od zdrowia kobiety, stanu jej mięśni brzucha czy odstępów między kolejnymi cięciami. Czy można urodzić siłami natury po cesarce? Oczywiście, pod warunkiem, że przyczyny rozwiązania pierwszej ciąży drogą operacyjną nie leżały po stronie matki, a ciąża rozwija się prawidłowo. wcale nie jest regułą że można 3 cc

Gość julita28
Wiecie cos na ten temat? Sposob na corcie ...slucham Waszych porad.