Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renesmee

Rasizm w przedszkolu

Polecane posty

Gość a ble uciekać od takich ludzi
Nowy świat murzynów :classic_cool: :D

Gość a tak a propos
do dgmdhdajgtpwgpw TRZEBA BYLO SIE Z MURZYNAMI NIE PIEPRZYC TO BY NIE BYŁO problemu/zostać w afryce Lecz sie czlowieku ( w sumie czlowieku nie wiem czy to jest odpowiedni termin dla Ciebie ) , ciekawe z kim twoja mamusia sie pieprzyla bo chyba nie z czlekoksztaltnym. Poziom niektorych ludzi jest po prostu masakryczny , jak mozna tak dzielic ludzi wg kolrow skory?????

Gość emuua
ahahaha "trzeba było się z murzymani nie pieprzyc to by nie było problem" ale jej dogadał haha

Gość emuua
"jak można dzielić ludzi na kolor skóry" jak można być tak głupim by nie wiedzieć że każdy jest inny i ma własne, niekiedy nie bez podstawne zdanie?

Gość na pomarańczowo teraz
autorko bardzo dobrze zrobiłaś, postąpiłabym tak samo, ludzie trochę tolerancji, czy te dzieci sa w czymś gorsze od Waszych?

Gość biale naj najlepsze
no pewnie

za samo to że dyraktorka sie zapytała rodziców o zgode można by ją podpieprzyć już na prokurature o szerzenie rasizmu masakra w tej Polsce jak można być rasistą przecież to jest jakies zaściankowe myślenie

Gość a ja mam inne zadnie
justek ale z tego co pisze autorka to dyrektorka tak powiedziala bo było duze oburzenie wsrod mam i boi sie ze z tego powodu takie rasistowskie mamuski pozabieraja swoje dzieci z tego przedszkola i bedzie mniejsze zainteresowanie placowka a nie,że dyrektorka też tak uwaza

Autorko prosze Cie abys napisala w jakim miescie to przedszkole (jaki nr ) Za samo powolywanie narady przez dyrekcje przedszkola czy dziecko odmiennej nacji powinno chodzic do tego przedszkola czy nie juz jest zlamanie praw czlowieka ,i jest to wrecz karalne Niech jeszcze robią sobie debaty czy piegowate lub rude dziecko ,albo z niedowagą,lub nadwagą moze uczeszczac do tego przedszkola? Czekam na dane placówki