Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ida29

NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY - LETROX50

Polecane posty

Witam. Wykryto u mnie niedoczynnosc tarczycy i lekarz przepisal mi lek letrox 50. Czy ktos z Was bierze ten lek i jak sie po nim czuje a przede wszytkim czy sie po nim nie tyje? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Ida

Gość powinnaś właśnie schudnąć
jeśli już nabawiłaś się nadwagi przez niedoczynność;) naprawdę jesteś Ida? czy to tylko pseudonim?

Gość Ilona23
Witaj, ja rowniez mam niedoczynnosc tarczycy, tylko ze ja biore eutychrox N137 . Duzo czytalam na ten temat , choruje juz z 9lat . Wiec we wszystkich artykulach na ten temat jest ze orzy tej choribie sie tyje niestety. Ja biorac ten lek zle sie czulam przez kilka dni. Kazdy lek na ta choribe ma w sobie hormony i przez pierwsze dni mozesz czuc sie zle. Pozdrawiam

Gość no ale co chcesz jeszcze
wiedzieć? powinnaś schudnąć jeśli nie będziesz się objadać oczywiście, bo ten lek REGULUJE PRZEMIANĘ MATERII, a nie przyspiesza jej do tego stopnia by chudnąć przy jedzeniu ponad miarę;) ogólnie samopoczucie powinno się polepszyć i jakby wrócić na właściwe tory, bo przy niedoczynności wiadomo - często pojawia się zły nastrój i nawet depresja na pewno ten lek zmienia ogólne samopoczucie na lepsze:)

Jago biorę od ponad miesiąca i nie widzę żadnych ubocznych skutków. Tyć będę ale to z innego powodu:P

dzięki za odpowiedzi, bije sie bo dopiero zaczynam brac od tego tygodna i po przeczytaniu roznych opinnii naczytalam sie ze sie tyje a tego najbardziej sie obawiam i czy majac niedoczynnosc jest szansa na ciaze??? z gory dzieki za dpowiedzi

Gość oczywiście, że jest szansa
biorąc lek nie będziesz mieć już niedoczynności;)