Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem mama...

poronilam i nie moge sie z tym pogodzic

Polecane posty

Gość nie jestem mama...

Poronilam i nie moge sie z tym pogodzic.. minaly juz dwa miechy... nie pogodze sie z tym nigdy. dziecko sni mi sie po nocach. na ulicy gdy widze ciezarne kobiety wyobrazmam sobie sqoj brzuch i bicie serca mojego dziecka, gdy widze dzieci wyobrazam sobie ze kiedys tak moglo bawic sie moje... rozstalam sie z chlopakiem gdy bylam juz w ciazy ale o tym nie wiedzialam... on nie wie ze bylam w ciazy i stracilam jego dziecko.. kazde slowo na ten temat sprawia mi bol, nie potrafie do niego pojsc i mu tego powiedzuec zreszta czy to ma sens? tego dziecka i tak juz nie ma.. teraz bylabym w 17 tygodniu i pewnie czulqbym ruchy.. moze znow bylabym z chlopakiem gdyz bysmy do siebie wrocili... urodzilabym i bylibysmy szczesliwa rodzina... a teraz nie mam nic.. dowiedzialam sie o ciazy kilka dni przed poronieniem... pragnelam miec dziecko...

Gość bzjzkks
rozplakalam sie. wspolczuje z calego serca, tez bym sie nie pogodzila.

Gość ja powiemmmmmmmm
pamiętaj pomimo tych ciężkich dni ból minie, maleństwo zawsze będzie w twoim sercu i jeszcze kiedyś zostaniesz mamusią

Gość jhbjher
bardzo wspolczuje,mam dwoje dzieci i wiem co oznacza ten strach czy wszystko jest w porzadku,brak ruchow kilka dni to juz panika czy moze ciaza obumarla,po porodzie moj drugi syn nie krzyczal to ja na lekarza dlaczego on nie krzyczy ,panika czy wczystko jest w porzadku.....czytalam gdzies ze moze powinnas sprubowac zrobic swojemu dziecku grub albo isc na cmentarz i zajac sie jakims zaniedbalym ,podobno pomaga .......wspolczuje serdecznie tez nie wiem czy bym sobie poradzila.....

wiem co czujesz , ja dwa razy poronilam . i mowienie ci teraz ze czas leczy rany nie ulzy . ale tak jest . ja tez nie moglam patrzec na inne kobiety w ciazy lub majace male dzieci . ale zobaczysz jeszcze bedziesz mama . zrob sobie badania , sprawdz co bylo przyczyna . powodzenia

Gość ncim
Mi pomogl psychoterapeuta, polecam, a teraz płacz ile wlezie... Z czasem ból minie, rok..dwa..będzie lżej, założysz rodzinę , a poroninie będzie Jak zły sen, zaufaj..wiem co mówię..

Gość nie jestem mama...
Robilam kupe... juz jestem:)

Gość nie jestem mama...
naprawde sprawia wam przyjemnosc to podszywanie sie pod kogos? ...

Gość nie jestem mama...
dziekuje za slowa wsparcia.. najbardziej boje sie ze Piotrek sie tego dowie od kogos kto o tym wie... a tego nie chce... on jest teraz z inna kobieta.. nie chce burzyc im szczescia.. nie mam mu juz nic do zaoferowania.. nigdy nie dowiw sie ze mogl byc ojcem... moglam byc mama...