Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

nowy papiez Polak

Polecane posty

Gość grensof
Każdy purpurat ma pierścień ze złota o wadze 33 gramy. 115 purpuratów x 33 gr. =3795 gr. = 3.8 kilograma tj. ok. 200 tyś. zł. To jest 33333 obiady dla głodnych dzieci

Gość Uchowaj nas Boże
od Polaka- Papieża. Jeden nam się czkawką odbija.

Mnie tam się nie odbija żadną czkawką .Bardzo fajny człowiek z niego był.Miły sympatyczny dobry,oby takich jak najwięcej.Może przyszły papież też będzie taki? Maciek,ale swoja drogą, żeś temat wymyślił ...Heh,co Cię naszło na takie rozważania ? Do liczącego pierścienie (serio takie mają ??Czy to kaczucha dziennikarska?)-oblicz okazyjnie ile byłoby obiadów z tych apanaży posłów,z tych ich wszystkich daremnych lotów,przelotów,bankietów, wakacjiw tropikach i innych rzeczy-to coś mi się zdaje że by można było połowę naszego kraju wyżywić :)

Zlym ludziom dobrzy ludzie zawsze odbijaja sie czkawka, ja sam jestem tego przykladem na cafeterii🖐️ @Shesada: witam, co nowego?:)

Gość to przeciez ja :)
mam najlepsze wiadomosci, papiezem bedzie murzyn ! troche dziwnie ale moze i to dobrze?

Gość co się tak Dziwisz
Dziwisz

Ja osobiście bym się cieszyla gdyby był Turkson, ale w sumie to się ucieszę z tego którego wybiorą-obojętnie kto to by nie był, wierzę że Duch św,poprowadzi właściwie i wybiorą odpowiedniego człowieka.