Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce mi się dziś,,,

Czy to znaczy że nasz zwiazek chyli się ku końcowi, że się wypala...??

Polecane posty

Niecałe pół roku razem, prawie codziennie sie spotkamy i sobie tak myślę ze wypadałoby do niego zadzonić, ale zastanawiam się po co, co mu powiedzieć. Czy zagadac o pogodę, o to jak minoł dzien w pracy? On dzowni do mnie codziennie, a jak ja mam wykonac telefon to najchętniej bym wogole nie dzoeniła

wy dzownicie do swoich facetów? rozmawiecia codzeinnie? Na poczatku moglismy rozmawiac ze sobą przez godzinę a teraz to krótkie rozmowy typu czesc , co robisz, jak mija dzień. Czy to normlane?

Gość Pallikot
Skoro nie masz z nim o czymkolwiek rozmawiać to co cię z nim trzyma. Od kiedy to się związkiem nazywa ?

Gość ciulawikowa.
Ona w związku ze związkiem przywiązała się sznurkiem do snopowiązałki. W związku z tym wychodzą same snopki. O czy rozmawiać ze snopkiem ?

To nie tak ze nie mamy o czym rozmawiac, widujemy sie prawie codziennie wtedy rozmawiamy jest fajnie, ale jesli chodzi o rozmowy telefoniczne to mam jakiś opór, nie wiem po co mam dzoenić skoro rozmawialiśmy ze sobą wczoraj na żywo

jak nie mieszkalam z obecnym mezem, dzwonilismy do siebie codziennie wieczorem (oj te darmowe rozmowy w tpsa;)) nie wazne czy sie widzielismy czy nie - rozmawialismy zawsze po 2-3 godziny lub dluzej o wszystkim i o niczym, wspolnie ogladalismy mecze (kazdy w swoim domu) itp a jak zamieszkalismy razem to dzwonimy jak cos potrzebujemy od siebie (majac caly dzien kontakt na gg i co chwile cos tam sobie napiszemy - w miare czasu w pracy

madz my tez tak mielismy ale tylko przez 3 miesiace, teraz juz jest inaczej bo widujemy sie rpawie codziennie. Nie wiem czy się martwic, czy toi było zwykłe zauroczenie? Z moim ex było podobnie, bylismy wiele lat razem