Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helaelaelaelka

poronilam????????

Polecane posty

Gość helaelaelaelka

czesc wam ostatnio robilam test ciazowy i wyszedl mi pozytyw taki slaby ale pozytyw .drugiego dnia tez zrobilam i wyszedl pozytyw bardzo cienka linia taka sama jak poprzedniego dnia. po okolo 3 nastepnych dniach zrobilam test innej firmy i juz byl negatywny. czy to oznacza ze poronilam????? jesli tak to nie mam jeszcze okresu czy przy poronieniu nawet malej ciazy sie krwawi??? czy nic??? pytam sie bo wicaz sie kocham z partnerem i boje sie ze cos bedzie nie tak. czy tez tak mialyscie i czy jednak ciaz byla????czy nie bylo????sama juz nie wiem ostatnio jestem zmeczona i tylko bym lezala ale to pewnie przez stres. napocztku rozpierala mnie energia a teraz bym spala czesto. i czuje ciezkosc w podbrzuszu ale bol piersi zniknal. napiszcie wasze opinie. do lekarza dopiero za miesiac ide.

ojjjj dziewczyno to idz na badanie krwi beta hcg i sie dowiesz czy ciaza czy jednak nie.

Gość helaelaelaelka
nom niestety narazie nie moge isc na badanie krwi do konca marca. i sama nie wiem .mam nadzieje ze okres przyjdzie. a jak nie to juz niewiem:(

Gość Lilou_28
Możliwości jest kilka. Mogło dojść do zapłodnienia ale ciąża była albo bardzo wczesna albo słaba i stąd blade kreski (niski poziom hormonu ciążowego betaHCG). Objawy typu ból piersi są niewiarygodną wskazówką moim zdaniem. Ja jestem w 21 tygodniu i co tydzień czuję się inaczej więc na to nie zwracałabym uwagi. Jeśli byłaś w ciąży biochemicznej to powinnaś dostać normalny okres. Kiedy masz termin miesiączki?

Gość babukkia
to gdzie ty mieszkasz, ze do końca marca nie możesz iść krwi zbadać? w każdej przychodni pobierają krew przecież. nie da się poronić bez krwawienia.

Gość Ciąży pewnie nie było
testy ciążowe działają jak testy LH dlatego mogą wyjść blade kreski. Blada kreska nie zawsze oznacza ciąże.

Gość jołmama
nie rozumiem co to za pytanie. Pytasz czy poroniłaś a krwawienia nie mialas..litości dziewczyno. Ginekolog i beta, my w fusów nie wrózymy.

Gość elelelalealalea
ok dzieki za odpowiedzi. moze to byla biochemiczna. a tak pozatym tylko sie zapytalam moja droga pani bo do lekarza czekam do konca marca mieszkam w irlandii i tu sa sami prywatni jak sie nie ma karty wiec musze czekac. a tak wogule kto pyta nie bladzi!!!!!!

Gość nawet gdybyś była
w ciąży biochemicznej, to doszłoby do krwawienia, którego ty nie miałaś, więc twoje pyanie jest niestety głupie