Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinowy krem

Depilacja laserowa bikini Łódź

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Jestem właściwie zdecydowana na depilację laserową okolic intymnych, szukam salonu dysponującego dobrym laserem (najlepiej Light Sheer duet, żaden IPL), kompetentną obsługą, w którym cena za pełne bikini (łącznie z pachwinami, szparą międzypośladkową itd.) nie zrujnuje studentki... Czekam na wiadomości od osób korzystających z tych usług, które nie tylko mogą polecić konkretny salon, ale także napiszą, czego (i kogo) unikać :)

Gość LenaKa
Witam wszystkich zainteresowanych tematem . Jestem w trakcie zabiegów więc z pełną odpowiedzialnością mogę wyrazić swoją opinię. Długo wahałam się z podjęciem tego wyzwania, bo zawsze było coś, ale w końcu zdecydowałam się na pozbycie się zbędnego owłosienia i to była jedna z lepszych decyzji. Zanim wybrałam stosowny gabinet przeczytałam tysiące postów dotyczących laserowej depilacji. Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam sieć Laser DeLux. I co tu dużo mówić: myślę, że opinie nie są bezpodstawne. W gabinecie przywitały mnie przemiłe panie kosmetolog, przeprowadziły ze mną wywiad medyczny, a potem przeszłyśmy do konkretów. Zabiegi wykonywane są laserem diodowym LightSheer przez wykwalifikowany personel, terminy dostosowuje się do moich możliwości czasowych (rano, południe, wieczór), a do tego wszystkiego można miło pogawędzić z obsługą . Przy wyborze salonu nie bez znaczenia były ceny takich usług. W tej chwili jest promocja i depilację możemy wykonać od 99 zł do 199 zł za daną partię ciała. Może i nie jest to mała kwota, ale gwarantuję, że dla tych efektów warto wydać każdą złotówkę (oczywiście jeżeli wcześniej wydawałyście kasę na depilację woskiem, depilatory i inne ustrojstwa do golenia). Zachęcam do skorzystania z oferty, a dla zainteresowanych podaję bezpośredni link do strony salonu: http://www.laserdelux.pl/ Ktoś chętny na dodatkową 20% zniżkę? Z mojego polecenia każda osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi. Chętnych podjąć wyzwanie zapraszam do kontaktu: sweetlemon23@o2.pl

Gość megijot
Hej. Polecam Klinikę Cosmed z al. Kościuszki, bo: :-) 1. współpracują z lekarzami dermatologami 2. mają dobre ceny pakietów depilacyjnych (seria zabiegów na łydki 399 zł, na bikini 299 zł) 3. mają laser diodowy, nie żaden IPL ani chiński s**t 4. Mają miłą panią Magdę, która umila każdy zabieg 5. jestem zadowolona z efektów. starczy? ;-)

Gość gość
Skarabeusz przy ul. Odyńca. Podobno robią najlepiej w Łodzi. Ja jeszcze nie miałam okazji skorzystać, ale wkrótce... kto wie ;)

Gość gość
Rozpoczęłam depilację bikini w Łodzi w Laser Delux. https://www.laserdelux.pl/lodz/depilacja-laserowa Narazie jestem po dwóch zabiegach i efekty depilacji są naprawdę rewelacyjne, zwłaszcza, że miałam ogromny problem z wrastającymi włoskami i ciągłymi podrażnieniami. Bardzo polecam to miejsce. Przemiła Pani kosmetolog, która na początku wykonała mi bezpłatną konsultację i próbę laserową. Dzięki temu wiedziałam czego mogę się spodziewać.

Gość gość
Depilacja laserowa bikini, to coś najlepszego, co mogło mnie spotkać. Uporałam się definitywnie z wrastającymi włoskami, podrażnieniami na skórze. Wybrałam salon Laser Delux, bo poleciła mi do mama mojego chłopaka, naprawdę warto. Podrzucam kontakt https://www.laserdelux.pl/lodz/depilacja-laserowa

Gość Dorota
Dnia 12.03.2013 o 20:03, Malinowy krem napisał:

Cześć dziewczyny! Jestem właściwie zdecydowana na depilację laserową okolic intymnych, szukam salonu dysponującego dobrym laserem (najlepiej Light Sheer duet, żaden IPL), kompetentną obsługą, w którym cena za pełne bikini (łącznie z pachwinami, szparą międzypośladkową itd.) nie zrujnuje studentki... Czekam na wiadomości od osób korzystających z tych usług, które nie tylko mogą polecić konkretny salon, ale także napiszą, czego (i kogo) unikać :)

A ja mogę polecić Salon Depilacji ,,Laserowej Zgoła Włoski’’ i urządzenie Vectus  z Łodzi. Mam niski próg bólu, a tu beztresowo, miło i cenowo super. Mają fajne rabaty okolicznościowe. Ja skorzystałam ze zniżki na Dzień Kobiet. Dziękuję personelowi za super efekt i polecam wszystkim!

Dziewczyny, tu macie link salonu: https://zgolawloski.pl

I widzę, że mają promkę - minus 25% na pierwszy zabieg!;)

UWAGA! Na hasło DR01 macie 10% rabatu!

Gość Danielka

Też jestem za salonem Laser Delux. Robiłam u nich sobie depilację pach i bikini u Pani Edytki i naprawdę zabiegi były przeprowadzone bardzo dokładnie. Warto tak iść