Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dla pracy fizycznej

Pracownicy fizyczni często wyglądają staro - dlatego nie zamierzam się marnować

Polecane posty

Nie zamierzam się marnować i pracować fizycznie. Mężczyźni w ten sposób pracujący zazwyczaj wyglądają staro i poważnie w stosunku do swojego wieku. Nawet jak robotnik ma muskularne ciało, to przy tym starą twarz. Może mieć bujne włosy i twarz całkiem ładną, ale zniszczoną i po prostu starą

Gość Blondas_Kraków
Ja pracuję fizycznie i wyglądam młodo więc to głupoty piszesz!

Bo jesteś młody, ja pracowałem tak kilka lat, w czasach studenckich, mam 28, wyglądam na 34, wystarczająco mnie to wtedy zniszczyło, większość znajomych pracowników fizycznych wygląda staro. Jestem wysportowany, mam bujne czarne włosy, natomiast twarz jakaś taka "starcza"

wolę starego kuta w doopsku

Gość ...............ElEnA
Zle geny, moj drogi :P Znam wielu pracownikow fizycznych, ktorzy wygladaja o niebo lepiej niz panowie na stanowiskach :)

Gość prawdziwy BSA
'Takie jest życie klasy robotniczej, takie jest życie szarych mas, ludzi pracy walczących o przeżycie, ludzi bez żadnych szans."

Gość rydygieros
ja tak nie uważam mieszkam w szkocji i pracuję na wózku widłowym w polsce skończyłem akademie sztuk pięknych a tu w wolne dni maluję obrazy i rzeźbię w drewnie, wystawiam pracę w niedziele w edynburgu na starówce i w kilku galeriach a ze są oryginalne i ciekawe sa na to amatorzy więc jeszcze trochę i sam założę galerię (także w internecie) mam 41 lat, nie wygladam staro, jestem szczupły, dbam o siebie, biegam, cwiczę, dobrze się odżywiam i ubieram, znam angielski, francuski i uczę się teraz hiszpańskiego, zeby nie zgłupiec w pracy. nie oceniajmy fizoli kompleksowo, bo to niesprawiedliwe

Gość prawdziwy BSA
Swoją drogą coś w tym jest, wiatr nie wiatr, słońce, masa potu, kurz, to wszystko robi swoje.

Gość prawdziwy BSA
rydygieros- Dlaczego kompleksowo? Przecież pracownik fizyczny to najbardziej ceniona grupa ludzi, wyżej chyba się jedynie ceni ludzi mających dobrą firmę, natomiast wyśmiewa się z urzędników czy innych ludzi na posadach państwowych, na samym dnie są chyba tradycyjnie policjanci.

Gość do prawdziwy BSA
zależy jaki pracownik fizyczny. co innego fachowiec, co innego tania, niewykwalifikowana siła robocza. a co z lekarzami i naukowcami?

Gość rydygieros
na samym dnie są księża ze względu na pasożytniczy i tchórzliwy tryb życia oraz kanary

Gość bbnuigu
njj

Gość nasty trixy
a dlaczego ja spotykam tylko młodych, jędrnych i umięśnionych a w lecie tez ładnie opalonych gostków?

Gość makinto
komandos z jednostki specjalnej, np specnaz. to też pracownik fizyczny, jego główne zajęcie to nie dać sie zabić a osiąga to zabijajac innych. czy staro wygląda, w dupie to mam.

Gość do nasty trixy
bo sa jeszcze mlodzi

Gość makinto
gówno, specnaz to często goście po 30 stce. młode szczyle po prostu dały sie zabić.