Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipka90310

Pomocy!!! przeswity na wlosach

Polecane posty

Gość lipka90310

tak jak w temacie, przeswity zrobily mi sie bardzo duze odkad stosuje diete. teraz stopuje z tym ale przeswity nadal sa. co mam zrobic???

Gość heeeeaaahhhhe
Przestać się głodzić.

Gość to musi być culowa dieta
jaka ta diete masz ?

Gość LoLoLoLoLOLoLoLoLo
Dokładnie, to musi być jakaś koszmarna dieta w której nie dostarczasz organizmowi wszystkich potrzebnych mikroelementów.

Gość lipka90310
Zwykłe ograniczenie kalorii do 1200/dzień. w tym są i warzywa, i mięso i ryże brązowe, makarony więc nie wiem dlaczego tak się dzieje, bo wygląda na zrównoważoną. jak mówię zastopowałam to, ale co mam zrobić z tymi prześwitami??? czy ktoś miał podobne doświadczenie? proszę o radę!

Gość aannnnkkka
1200 kcal to jest dieta głodówkowa, przy której nie sposób dostarczyć wymaganych przez organizm składników mineralnych czy witamin, koło zrównoważonej ona nawet nie leżała. Kcal też sporo za mało. Zdrowa dieta to ok. 300 kcal mniej od naszego zapotrzebowania, czyli co najmniej 1500 kcal (dla wielu osób więcej, zależy od wieku, wzrostu, wagi, aktywności), z czego ok. 30% musi pochodzić z tłuszczy. Ściągnij sobie taki programik "dziennik posiłków vitalmax", wpisz to, co zjadasz co dzień i potem w odpowiedniej zakładce zobacz, jakie masz drastyczne niedobory (a będą drastyczne, zapewniam).