Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem już..

Czy coś z tego będzie?

Polecane posty

Gość Nie wiem już..

Nurtuje mnie jedna myśl. Czy jeśli mężczyzna (uprzejmy, miły, nie żaden podrywacz) mówi kobiecie podczas krótkiej rozmowy, że bardzo ładnie się uśmiecha, to może to być zachęta do dalszego flirtu? Nie umiem tego już chyba ocenić, nikt mnie od dłuższego czasu nie podrywał ani nie mówił komplementów. NIe wiem, co można zrobić w takiej sytuacji...Z jednej strony zrobiło mi się bardzo miło, głównie dlatego, że sposób w jaki ten komplement został wypowiedziany był bardzo naturalny, delikatny i męski zarazem. Z drugiej myślę, że może ten mężczyzna jest po prostu miły dla wszystkich kobiet?

Gość gguv
raczej cię podrywał

Gość Nie wiem już..
Ktoś jeszcze odpowie?

Gość Nie wiem już..
Podnoszę

Gość Nie wiem już..
Pomóżcie proszę

Gość abaryba
Z pewnością chce przeżyć z Tobą romantyczną i namiętną miłość a kiedyś stanąć na ślubnym kobiercu

Gość to może oznaczać,
że mu się podobasz, że coś do niego czujesz, ale może tylko to, że Cię podrywa i chodzi mu tylko o jedno. Nie można tego stwierdzić tylko po tym co tu napisałaś. Po prostu musisz go obserwować.

Gość szare portki
answer: nic z tego nie będzie.

Gość Nie wiem już..
Nie wygląda na takiego, któremu chodzi tylko o jedno, mam niezłą intuicję w stosunku do mężczyzn pod tym względem :) Podczas tej rozmowy nie zaproponował spotkania, ale to bylo tylko dosyć krótkie spotkanie, ja podziękowałam za komplemetn, wymienielismy kilka zdan i już... Myslę, że teraz ruch należy do mnie ale trochę się boję, że się wygłupię...