Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość davio

moja była robila loda

Polecane posty

Gość davio

Witam Panowie i Panie Mam problem zerwala ze mną dziewczyna 2 miesące temu byłem załamany totalnie starałem sie o nia przez ten czas pytałęm sie czy mamy szanse itd a ona mowila ze nie wiec zaczalem sie spotykac z inna dziewczyna kiedy po tygodniu czasu zadzwonila do mnie i powiedziala ze musimy porozmawiac i poszedlem do niej powiedziala mi ze spotykala sie z kolesiem innym ze chodzili na spacery po prostu spotkali sie kilka razy z tego raz u niego załowala zerwania przepraszala zaczelismy sie znowu spotykac ale ja bylem ciekawski pytalem czy ich cos łaczyło blizszego w koncu ałamała sie i powiedziala ze doszli do drugiej bazy czyli do macania potem powiedziala ze robiła mu laske jak to stwierdzila z dwojga złego wolala jemu zrobic teraz nie wiem co o tym myslec kocham ja ale nie moge zapomniec o tym co zrobila nie radze sobie z ta mysla moze ktos by mi cos doradzil a jesli chodzi o dziewczyne z ktora sie spotykalem to do niczego nie doszło dalej piszemy z soba ale nic nas nie łaczy kurcze co mam robic

Gość Doświadczony przez życie
Wziąć się do roboty, a o puszczalskiej pannie zapomnieć

Gość Maja1990
wiesz to po pocalunku z nia bedziesz sie czul jakbys to ty mu zrobil ta laske... ona to zdzir. a on bedzie sie z ciebie smial ze frajer

Gość Antonio de
Kieruj się sercem...