Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjmk,bnm

Propozycja pracy w sklepie, nie wiem czy przyjąć.

Polecane posty

Gość ghjmk,bnm

Dostałam propozycję pracy w butiku, podobno ekskluzywnym (ale sieciówka :D). System 12/12 czyli 12 godzin w pracy a pozniej dzien wolny. Pojutrze mam mieć szkolenie w innym sklepie tej sieci, a w sobotę już zacząć pracę. I tu problem: nawet po tym szkoleniu nie bede przeciez wiedziala jeszcze wszystkiego, a mam tam być całkiem sama przez te 12 godzin. Przyjelibyscie taką ofertę? Strasznie sie boję, co zrobię jak nie wiem, ktoś przyjdzie z reklamacją albo nie bede wiedziała jak coś zrobić... Poza tym nie wyobrażam sobie ze pracuje tam ciągle sama, nie mam nawet kontaktu z innymi pracownikami... Jak mam sie nauczyc wszystkiego?

Gość 12 godzin sama????
A do kibla jak? :O

Gość gguv
no bez przesady

Gość ghjmk,bnm
No do kibla nie wiem, pewnie zamkne na chwile wtedy...

Gość gtugf
SAMA? Co to za butik :O

Gość Ja bym przyjęła,
nie boję się wyzwań.

Gość ghjmk,bnm
No tak, sama, w wielu sklepach w centrach handlowych tak to wyglada przeciez, tylko myslalam ze na poczatku bede z kims... A tu nie.

Gość thjutyujty
Jak nie masz innej opcji to spróbuj. I wydaje mi się, że jak przychodzisz na to szkolenie normalnie jak na zmianę do pracy to powinni Ci za nie zapłacić...

Gość ghjmk,bnm
No spytam o to, bo mam tam byc caly dzien na tym szkoleniu. Kurcze, ale stres.

Gość jaki to sklep?
Dziwnie, że sama będziesz. W sieciówkach nawet tych małych ciągle widzę dwie osoby. Piszesz, że będziesz zamykać na czas bycia w WC. I co zachce ci się a tu klienci patrzą, przymierzają. Będziesz czekać?

Gość thjutyujty
Oj dasz radę, przecież praca w sklepie to nie kardiochirurgia czy inna mechanika kwantowa ;) Po prostu bądź taką sprzedawczynią, jaką sama byś chciała spotkać i nie denerwuj się , każdy kiedyś zaczynał :)

Gość ghjmk,bnm
Nie o to chodzi. Juz pracowalam w sklepie. Nie boje sie obslugi klienta. Boje sie ze nie bede wiedziała czegos w systemie, albo jakis raport jak sie robi, cos w tym stylu. I nie bede miala kogo spytać.

Gość Hamster mom
pracowałam kiedys w sklepie i moja rada odnośnie twojego strachu np. reklamacja czy jakaś inna kwestia- mówisz klientce ze ma przyjść tego i tego dnia, kiedy bedzie ktos innty, a najlepiej niech spisze na kartce co się stalo, w jakich okolicznosciach, kiedy kupiala, jakiś paragon czy cos i zostaw kierownikowi do rozpatrzenia, chyba powinni byc swiadomi, ze skoro jesteś pierwszy dzień a nawet piaty, to masz prawo nie wiedzieć, pytać i robić błędy!!! zwłaszcza, gdy nie ma nawet kogo zapytać, a pracę bym przyjeła, nic nie tracisz! :) a jak cie zwolnią to co? w sklepie zawsze znajdziesz :)

Gość ghjmk,bnm
No tak wlasnie mysle ze tak zrobie najwyżej... Nie boje sie ze mnie zwolnia, i tak to traktuje jako prace tylko na jakis czas, tylko no nie chcialabym narobic jakiegos zamętu tam.

Gość thjutyujty
Spokojnie, naprawdę musiałabyś się postarać żeby zrobić coś czego się nie da odkręcić.

Gość ghjmk,bnm
Mam nadzieje!