Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanananaaaa

Ból brzucha w ciąży ?

Polecane posty

Gość Nanananaaaa

Od kiedy bolało was podbrzusze, jaki był to bół jak wcześnie się pojawił ? I czy trwał cały czas (mam namyśli same początki zaraz po zapłodnieniu) czy było tak że raz bolał a raz nie ?

Gość ciezarowka31
taki jak na okres bol ja jestem teraz w 24 tygodniu a nieraz jajniki bola.A nieraz tak mam ze jak przekrecam sie w nocy na lozku i macica sie rozkurcza to jest taki straszny bol w boku szok.Mnie to nieraz wszystko boli nawet w tylku nieraz cos mnie kluje takze nie martw sie cla ciaze cos Cie bedzie kluc ciagnac itd ale jesli masz obawy lec do lekarza pozdraiwma

Gość Nanananaaaa
a od kiedy miałaś te bóle ?

Gość Izabelka......... ...:)
najpierw były bole podobne jak na okres ( w czasie gdy ten okres miał sie pojawić ) póxniej gdy stałam dłużej albo siedziałam tez mnie bolało podbrzusze, ale gdy byłam w pozycji półleżącej to wsyztsko było ok. Teraz czasem czuje ucisk na jajnik albo pecherz.

Gość Nanananaaaa
?

Gość kakakakkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
U mnie bóle pojawiły się w czasie kiedy powinna być @.Ale bolało dużo słabiej niż w trakcie okresu.

Gość Nanananaaaa
hm.. właśnie miałam podobnie najpierw takie kłucia potem ból podbrzusza raki jak na @ ale słabszy, jednej nocy tak mnie bolało że faktycznie czułam się jak podczas okresu.. Bolało tak z 2 tygodnie, a teraz przeszło okres mam mieć za 5 dni i nie wiem co o tym myśleć test robiłam 3 dni temu rano ale wyszedł negatywny, po za tym bóle btrzucha innych objawów nie było typu ból piersi czy jakieś lekkie plamienie oznaczające zagnierzdzanie

Gość ciezarowka31
od momentu kiedy mialam dostac okres.... czekalam na niego msc az w koncu zrobilam test nie podejrzewalam ze jestem w ciazy poniewaz bylam dwa msce w innym kraju i myslalam ze to zmiana klimatu powoduje takie opoznienie.co rok tak mi sie zdarza,ze okres przychodzi dopiero z dwuygodniowym opoznieniem po wakacjach w Polsce:P:P

Gość Nanananaaaa
co o tym myślicie ?

Gość Nanananaaaa
najbardziej podbrzusze mnie bolało jakoś 14 dni po stosunku w którym mogłam zajść, co to może oznaczać ?

Gość Nanananaaaa
ale żal mi Ciebie.. A po za tym nikt Cię tu nie zapraszał :)

Dla mnie brzuch bolal na poczatku ciazy 2/3 miesiac i to zazwyczaj w nocy,lekarz przepisal mi nospe i pomoglo.Nie poronilam i po jakims czasie bol minal i moglam odstawic nospe.Bolalo poniewaz macica sie rozciagala :)

Gość Nanananaaaa
.

Gość u mnie było identycznie jak
przed okresem. Na tydz przed uż pobolewało mnie podbrzusze, kazdego dnia co raz mocniej. W dniu spodziewanej miesiączki czułam się jakbym ją miała, tylko krwi nie było. Identycznie beznadziejnie się czułam, i dużo białej wydzieliny. I jak normalnie ten ból przechodził po jakiś 3 dniach okresu to mi został, tylko złagodniał. I tak bolało mnie do 11-12 tc.

Gość u mnie było identycznie jak
nie wiem co to za "uż" wyszło :P