Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suucha

Ból przy podnieceniu

Polecane posty

Gość Suucha

Nie byłam jeszcze u ginekologa i zastanawiam się czy iść ... Mój problem polega na tym , że po podnieceniu (bez seksu) boli mnie brzuch w dolnej części wraz z jajnikami , tak samo jest w sytuacji , gdy robię sobie dobrze sama , odczuwam przyjemność , lecz po wszystkim boli ... Nie wiem czym to może być spowodowane . Mam jeszcze tak , że gdy podniecę się , ale nie dojdzie do stosunku z moim chłopakiem , wszystko zaczyna mnie drażnić , denerwować i od razu psuje mi się humor - ale to jest chyba spowodowane niewyładowaniem napięcia seksualnego . Co o tym myślicie ? Miała któraś z was tak samo ? Co robić ? P.S bez głupich żartów .

Gość Mokra C
Tak to jest napięcie . A jak osiągniesz orgazm też boli ?

Gość Mokra C
Podobno niektórzy faceci też tak mają

Gość Suucha
Pare miesięcy temu rozstałam się z chłopakiem , z którym zaczęłam współżyć , od niedawna jestem z kimś innym i jeszcze tego nie robiliśmy , dochodzi do momentów w których się podniecamy , wczoraj pieściliśmy , ale do seksu nie doszło ... Po jakimś czasie zaczęły boleć mnie jajniki .

Gość Mokra C
Ale zasięgnij porady specjalisty

Gość Suucha
Nie wiem jak będzie z seksem , czy po nim będę miała tak samo .. Ale jeśli chodzi o podniecenie i po masturbacji mam tak ZAWSZE ;(