Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociubka90

Sąsiad podglądał mnie przez okno w łazience

Polecane posty

Witam Was! Chciałabym się zwierzyć komuś poza moim mężem z mojego problemu. Otóż w sobotę wieczorem poszłam do łazienki wziąć prysznic. Dodam, że łazienkę mamy na parterze od tylnej strony domu, a w oknie nie mamy jeszcze żadnych rolet czy żaluzji, ponieważ jesteśmy świeżo po wprowadzce. Wyszłam spod prysznica by się wytrzeć ręcznikiem i wtedy zobaczyłam w oknie twarz sąsiada... Wystraszona półnaga pobiegłam do męża. On wybiegł na podwórko, ale go już nie było - mieszka zaraz za płotem więc mógł szybko zwiać do siebie. Pod oknem została jedynie drewniana skrzynka, na której pewnie stał by mieć lepszy widok. Skrzynkę musiał wziąć spod garażu, bo tam wcześniej stała. Dodam, że ów sąsiad siedział w więzieniu za gwałt. Aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę, że mógłby mi coś zrobić. Oczywiście mój mąż się z nim rozmówił, ale tamten się nie przyznał, że w ogóle był u nas na podwórku. Zatkaliśmy okno ręcznikiem na razie póki nie ma rolet, ale to mi nie pomaga w poczuciu bezpieczeństwa. Kiedy przychodzę z pracy czasem do pustego domu, kiedy mąż dłużej pracuje, mam mroczne myśli, że on włamał się do domu i czai się na mnie za drzwiami pokoju... Nie wiem, co robić. Policji nie wzywaliśmy i to może był błąd, a teraz to nie wiem czy już nie za późno na alarmowanie ich o takim zdarzeniu.. Jeśli macie jakieś zdanie na ten temat to proszę o wypowiedzi, może ktoś z Was ma jakąś radę.. Pozdrawiam Was gorąco

Gość trzeba było zasłonić
wczesniej okno recznikiem a nie tak nago latac

Gość wiesz co my mamy
naklejke mleczna na szybie, zawsze mozna zerwac. na policje zglos to, zwlaszcza jesli siedzial za gwalt plus zalozcie alarm w domu

Gość Aparat007
Przydatny bedzie, w tej sytuacji jakis konkretny wilczur, a sprawe na policje zglos od razu. poza tym moze zalozcie cctv dooklaa domu i poprawcie zabezpieczenia. Kup sobie gaz obezwladniajacy i personalny alarm.

Gość mow mi bond.. james bond
agent 007 ci sie wlaczyl :D:D

Wiesz, jakbym sie dowiedziala, ze moim sasiadem jest jakis gwalciciel/morderca to uciekalabym z takiej meliny w przeciagu 5 minut. Ale jak widac niektorzy lubia hardcore ;)

Gość 123qq.onet
Ja tez taka sytuacje mialam to jak maz na delegacje wyjechal to go przylapalam i za to podgladanie go wykozystalam go pare dni wczesniej tez uniego ujrzalam jaka piekna zylasta pale bede w mojej c..ie miala,nie dlugo na to czekalam.Potem mi powiedzial zemniej sily potrzebuje w pracy przy szufowaniu jak przy tym podgladaniu.A ja taki piekny sztywny penis w srodku mialam i sobie nim po mojej c..ce wedrowalam ze przez tydzien panietalam i podgladac pozwolalam

Gość zaklej okno szybko
Azjatycka pani wielka glowa. Jakby sie kazdego sasiada przeszlosc spr no prosze cie!

Gość Thbfvb
Haha fajne prowo! Pewnie se konia walil tez;))

Gość maggggg
Nie bagatelizuj tego popraw bezpieczeństwo w domu alarm jeżeli nie masz dodatkowe zamki koniecznie żaluzję do łazienki ! właśnie gaz łzawiący i być czyjnym nie wracać puzno samej do domu i wgl i jeżeli znów coś takiego się zdarzy koniecznie policja zresztą już to można zgłościć to na policje na wszelki wypadek żeby nie mówili że wcześniej pani nie mówiła / i wiadomo że kobieta nie wiedziałą kto obok niej mieszka skąd mogła wiedzieć o przeszłość sąsiada .

Gość Adaa33
Sugeruję się zaopatrzyć w naklejki na szyby tutaj są fajne http://naklejkinaszyby.pl dzięki temu światło będzie wpadać a nic nie będzie widać :) historia ciekawa!

Gość gość
Ktoś wyżej wspomniał o okładaniu okna ręcznikiem – dość oryginalne rozwiązanie. Można na przykład zrobić coś łatwiejszego i bardziej prostego, zamontować właśnie folie okienne. Nie muszą być one takie proste, ale dekoracyjne, na przykład takie http://jkszyby.pl/oferta/folie-okienne można sobie wybrać jakiś wzór.

Gość gość
Polecam Folie Okienne Mozna je kupic na Tarchominie www.folkos.pl