Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idhnvisdfnisngs

jak powiedzieć, że jednak jestem chętna?

Polecane posty

Gość idhnvisdfnisngs
Jest to prawda. Ale z drugiej strony nawet gdyby cos z tego sie narodzilo, w co bardzo watpie, to dlaczego myslicie, ze on przelecialby mnie i zostawil? Ja sie na prawde strasznie mecze, nie moge sie spokojnie uczyc, pracowac, bo ciagle o nim mysle. to jest chore

Gość gosia25latmmmmm
Chociażby dlatego że sama mówsz ze on ma dziewczynę za granicą ale jednak ma i widać juz po tym jaki jest wierny i o co mu chodzi

Gość idhnvisdfnisngs
Poradzcie coś prosze. dlaczego tak od razu skreslacie tego drugiego?

Gość idhnvisdfnisngs
Ma, ale nie jest szczesliwy. Moze jest z nia, bo tak jest wygodnie? czasem seks itd, w koncu to dziewczyna jego. Moze maja jakies zobowiazania, nie wiem

Gość idhnvisdfnisngs
Poza tym rok temu nie mówił mi, że ma dziewczyne. Teraz go zapytałam, powiedział mi wtedy o niej i jak mu z nią jest.

Gość idhnvisdfnisngs
Jakby był szczesliwy to zotał by z nią za granicą i nie podrywal innych.

Gość idhnvisdfnisngs
I poza tym po roku pamiętałby wszystko o mnie skoro byłabym dla niego tylko do "przelecenia"?

Gość idhnvisdfnisngs
Jutro pewnie znowu zobacze go w pracy, bo dzisiaj byłam w takich godzinach, kiedy on jest w pracy. Pewnie przyjde i tylko bede czekać i jak debil patrzec sie na drzwi poki on nie wejdzie.

Gość idhnvisdfnisngs
nikt nie jest w stanie mi pomóc?

Gość jgwmugjmugm
Rozłóż nogi obydwóm ,co się będziesz przejmować. Wszystko o czym mówisz do tego się sprowadza. Masz coś z kurwiszcza i to Cię zaczyna przerastać. Myślisz,że tylko na kawie się skończy? Powiedz o tym swojemu chłopakowi,ciekawe jak zareaguje;)

Gość idhnvisdfnisngs
Nawet jeżeli pójdę na tą kawę i ten facet będzie dla mnie ciągle pociągający po tym spotkaniu to i tak się z nim nie prześpie, bo mam chlopaka. przeciez nie zrobilabym mu tego

Gość idhnvisdfnisngs
I nie jestem żadnym k*urwiszczem. Nigdy nie mialyscie tak, ze nie mozecie przestac o kims myslec? To przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. Poszlabym na kawe, jakby okazal sie idiota to mialabym to z glowy. Jezeli byloby inaczej wtedy musialabm to zakonczyc na tym jednym spotkaniu

No bedziesz go wypatrywac bo chyba sie zakochalas a jesl z nim pojdziesz na ta kawe i okarze sie chamem to i tak o nim nie zapomisz i nadal bedziesz go wyczekiwac a on tez nie bedzie dawal spokoju tylko bedzie chcial kolejnego spotkania

No bedziesz go wypatrywac bo chyba sie zakochalas a jesl z nim pojdziesz na ta kawe i okarze sie chamem to i tak o nim nie zapomisz i nadal bedziesz go wyczekiwac a on tez nie bedzie dawal spokoju tylko bedzie chcial kolejnego spotkania

Gość rrrooo
idhnvisdfnisngs, mam ptyanie do Ciebie ile masz lat?

Gość idhnvisdfnisngs
22 lata, jestem na 3 roku studiów i od początku studiów pracuje w tym sklepie

Gość idhnvisdfnisngs
Jeżeli okaże się chamem nie bede już o nim myśleć, bo w jakim celu miałabym to robić

Gość idhnvisdfnisngs
Poza tym to robi sie serio chore, ja już od 3 dni szukam go na fejsbuku, wczoraj zajeło mi to z 2 godziny. Ale chyba jednak nie ma tam konta

Gość rrrooo
idhnvisdfnisngs, wiesz ja koleżance, która ma chłopaka proponowałem kilka razy wyjście na kawę.Ot tak żeby w spokoju pogadać nie chciałem nic więcej. W końcu usłyszałem; przecież mu nie powiem, że idę z kolegą na kawę. I za to ją bardzo lubię i szanuję, że jest szczera:)

Bo sie zakochalas i dlatego i nic juz nie bedziesz dostrzegac nawt jak bedzie cos zle robil. Tylko mysle ze nie zachowujesz sie ok w stosunku do swojego chlopaka . Postaw sie na jego miejscu i wyobraz sobie jakbys sie ty czula na jego miejscu.

Gość idhnvisdfnisngs
Ja też mu powiedziałam, że mój chłopak nie byłby zadowolony z tej propozycji. Ale co mam zrobić jak to jest silniejsze ode mnie

Gość idhnvisdfnisngs
Czulabym się źle, ale mysle ze pójscie z nim na kawe jest chyba najlepszym rozwiazaniem w tej sytuacji

Jego nie bedzie interesowac czy twoj chlopak jest zadowolony czy nie.teraz ci sie tak wydaje ale zobaczysz jesli pojdziesz na jednej kawie sie nie skonczy. Pozniej bedziesz jeszcze bardziej na niego nakrecona i calkiem zajmnie twoje mysli.

Gość rrrooo
idhnvisdfnisngs, starszy jest on od Ciebie?? jak tak to o ile?

Gość idhnvisdfnisngs
Jest starszy o 4 lata ode mnie. Ale co to ma za znaczenie?

Gość idhnvisdfnisngs
To co mam robić w tej sytuacji, ciągle myśleć o nim jak debil i nie móc sie na niczym skupić? przecież ile można tak

Gość 12345678911
cyt: " Ale co mam zrobić jak to jest silniejsze ode mnie" - wewnętrzne poczucie zdrady jest silniejsze od Ciebie? jesli tak to droga wolna, idz z nim na kawe, pozniej do lozka. zostaniesz tania dziwka. nie miesci mi sie to w głowie, że można byc z jednym tak dlugo a myślec o innym! nie czujesz nic do swojego chlopaka? (najwyrazniej nie, skoro myslisz o tamtym krętaczu) to po co z nim jestes?? TAMTEN DRUGI CHCE CIE TYLKO PRZELECIEC, JEST NIEWIERNY! kiedy to zrozumiesz dziewczyno??? a pamietanie o kierunku studiow nie jest zbyt trudne, sama pamietam wiele rzeczy od ludzi, ktorych poznalam kilka lat temu i po jednorazowym spotkaniu (np. basen, impreza) nie mialam kontaktu az nagle znalezli mnie na nk i fb.. To nie jest jakis wielki wyczyn skoro w waszej okolicy jest tylko jeden sklep. zrozum nikt nie chce zle dla ciebie, ale najwyrazniej ty masz ochote isc z tamtym do lozka. PO CO CHCESZ SIE Z NIM SPOTKAC? czego oczekujesz od tego spotkania?