Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodobamisietowgl

Pierwszy dzien bez narkotykow

Polecane posty

Gość niepodobamisietowgl

rany, jak mi zle. ale po ostatnim ,ciagu' trzeba sie wziac w garsc, chociazby dla rodziny. chce przespac ten dzien. i kazdy inny tez.

Gość dix ae
trzymaj sie!

Gość niepodobamisietowgl
siedze w domu non stop, na kafe tez siedze. oczywiscie bez zadnych hardcore'ow typu heroina. "roznie, ciagle palone jakies dopki. amfetamina, groszki, od niedawna wzielam sie za apteki. lubie tez morfine. ale doustnie. ńie probuje ńiczego co jest zbyt fajne, bo wiem, ze poplyne. ciagle ulierdolenie. z czymkolwiek trwa od 10 miesiecy. w sumie nie tak dlugo. ale chyba jestem slaba psychicznie.

Gość człowiek wciągający amfe
nie chyba, a na pewno... :)

Gość jest taka opcja
A nie masz objawow odstawiennyc?bralas codziennie?ile?

Gość niepodobamisietowgl
wczoraj prżespalam caly dzien, wypilam tylko ekstrakt z antiduolu,wiec w zasadzie drugi dzis jest . oprocz okropnego dola psychicznego, ciaglego placzu,i depresji, ktore towarzysza mi od dluzszego czasu .. jest mi zimno i mam katar i to tez jest nieodlaczne od mojej ososby. jedynym objawem moze byc agresja , to uczucie rzadko u mnie wystepuje i czuje sie jakbym miala grype. ale ja zawsze sie tak czuje,tylko jak sie ujebie to nie zwrAcam na to uwAgi. a teraz mnie to denerwuje i ńie jem. bo ńie lubie. i to, ze tu wypisuje jakies farmazońy. zamiast spac ujebana.

Gość ZDrugiejStrony
lajf be narkotyków jest nudne :)

Gość Hehahihu
Wiesz co ? Jeden dzien to i tak duzo :)

Gość POLSKIKASIDIBOJ
ZDrugiejStrony pisząc tu taką brednie pokazujesz jakim jesteś kretynem i jebanym marginesem społecznym. Trzymaj się nie ćpaj , nie bierz. Rujnujesz tylko siebie, rodzine. Zainteresuj się czymś , wiem że może byc trudno ale coś trzeba robić żeby o tym nie myśleć. I nie sięgaj po to gó * w n o drugi raz. 3 Mam kciuki , na pewno masz zycie ma cos wiecej do zaoferowania niż dragi.

daj spokój i tak się jutro naćpasz bo już nie masz mózgu i nic z tego nie będzie a co to za odwyk na kafeterii

Gość jbhbhbuhhbubughbhbhbhbhbhbhbb
pomódl się o wstawiennictwo papieża dziś może być ten dzien

Gość niepodobamisietowgl
no wlasnie mozg jeszcze mam, co mnie dosyc frustruje,bo zdaje sobie sprawe,ze moge wiele osiagnac,a narazie ide w zupelnie przeciwnym kierunku. pierwszy dzien zaliczony. troche przespalam, wlasnie skonczylam histeryzowac i ide dalej spac. mam nadzieje, ze po jakims czasie przestane chciec przesypiac trzezwe zycie i zaczne czerpac z niego jakakolwie przyjemnosc. wgl,ze zaczne cos robic oprocz spania i wpadania w histerie i panike co 5 minut. narazie postanowilam,ze bede brala tylko morfine i tylko w piatki i soboty wieczorem. taka mala nagroda za tydzien meczarni. no, to jeszcze rowno 2 dni.

Gość niepodobamisietowgl
wole siedziec na kafeterii i sie odmozdzac, niz isc do osrodka. nie chce,zeby ludzie, ktorym na mnie zalezy i ktorzy czegos ode mnie oczekuja, uwazal mnie za narkomanke.

Gość copiatekisobote
jest też możliwość wpadnięcia w ciąg, chyba od jegnego razu nawet.

Gość copiatekisobote
chociaż są przypadki ludzi uzależnionych, którzy teraz biotą tylko okazyjnie :)

Gość niepodobamisietowgl
oho, nawet spanie nie jest takie proste

Gość jtrswrethw4th
I jak idzie? Ja właśnie wciągnąłem sobie połówkę, zaraz jadę do Warszawy szkolić tych tłuków stołecznych. :D 10 lat temu poznałem koks i amfę, od tego nie można się uzależnić. O ile traktuje się to jak kawe, a nie odskocznie od życia. Życzę powodzenia w rzuceniu nałogu. :)

Gość niepodobamisietowgl
dla mnie stalo sie to odskocznia od problemow ze soba, a w koncu tych problemow zebralo sie tyle, wlasnie przez to wszystko, ze bez tego typu uzywek ani rusz. mysle,ze drugi dzien moge zaliczyc, bo wrzucilam tylko troche tramalu. co prawda jeszcze sie nie skonczyl, ale narazie sprobuje sie czyms zajac. tylko mam nadzieje, ze juz nie bedzie tak do konca zycia, ze dzien bedzie polegal na tym, zeby jakos przeegzystowac bez cpania ;/

no gratulacje jednak coś musiałaś sobie walnąć nie zaliczyłaś kolejnego dnia sorry ale nie wierzę w ciebie najmniejsza porażka i się poddasz bo słabą psychikę macie i będziesz szukać wytłumaczenia a tramal to co to miało byś przepraszam ???

Gość niepodobamisietowgl
a ja uwazam, ze zaliczylam. bylam trzezwa w szkole. a teraz jest 19 siedze tez trzezwa a juz dawno bym lezala w lozku i sie rozplywala, ale siedziala u kogos i palila. co prawda nie wykluczam, ze cos mi nie strzeli do lba i nie ubiore nagle kurtki, nie myslac o niczym, tylko zeby odsunac czarne mysli. ale narazie siedze na tylku. to tez jest dla mnie sukces.

Gość tojestoalkoholozmie
nie jestem alkoholiczka

Gość od jutra znowu zaczynam
odliczac :D