Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinacolada8439

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość pinacolada8439

Dzisiaj na zakupach podeszłam do kasy jednocześnie z jakims facetem (młodym - koło trzydziestki). Ja miałam 2 rzeczy w koszyku, on pełen wózek. Pewna, że mnie przepuści położyłam zakupy na taśmie, a ten je nagle odsunął i zaczął wykładać swoje ze słowami, że "on był pierwszy". Odpowiedziałam, że nieprawda, bo byliśmy jednocześnie, ale jak już musi to niech skasuje przede mną. Oczywiście marudził cały czas, że on pierwszy podszedł, bo ja byłam "o krok" za nim i takie tam. Generalnie stworzył wielki problem z niczego. A ja sobie pomyślałam, że mój partner w życiu by się nie wepchnął przed kobietę. Mało tego - on potrafił zrywać się z końca tramwaju jak widział, że matka z wózkiem chce wysiąść, żeby pomóc znieśc ten wózek. Mój były wnosił starszym sąsiadkom zakupy na górę. A ten facet ze sklepu wolał wpakowac się pierwszy z zakupami, żeby oszczędzić całe 2 minuty czasu:) A i nigdzie się nie spieszył (widziałam w jakim tempie pakował zakupy do siatek). Co myślicie?

Gość takie czasy pipko
same się nie szanujecie to i faceci was nie szanują

Gość pinacolada8439
Może ty się nie szanujesz?:)

Gość czemu tak jest że
całowałaś sie przed 19 no tam 2 całusy dopuszczalne wiecej to sie nieszanowałas

Gość albo po prostu
nie masz klasy i jestes paszczurem, gdyba tam pod kase podeszła piękna, urocza dziewczyna to ten gostek byłby ujmująco uprzejmy, a że jestes jaka jesteś to samce tobą pomiatają

Gość fgfgfgfggghjh
byly wnosil zakupy sasiadkom a ciebie wyruchal jak szmate i zostawil....

Gość pinacolada8439
Oczywiście się chłopy odezwały:D Poza tym jaka to różnica jak kobieta wygląda? Przepuszczacie tylko atrakcyjne, a już np. pani koło pięćdziesiątki ma stać? Też logika:P

Gość nie chodzi o wiek
tylko o wrażenie, nie dostrzegasz różnicy miedzy lumpem-dresiarzem a ambitnym, uprzejmym dźentelmenem? fceci też widzą z kim maja do czynienia

Gość pinacolada8438
a tak na prawdę to się sfrustrowałem bo jestem pedałem i transem a tamten mnie potraktował jak faceta :(

Gość guesswhoo
Ja bym cię pewnie przepuścił, ale nie możesz mieć pretensji że on nie.Był pierwszy.

Gość pinacolada8438
ja bym ci w podziękowaniu przerżnął odbyt a ty byś piał z radości.

I facet mial racje że zrobil jak zrobil. Mnie też nic dobrego w zyciu od strony kobiet nie spotkalo. Bylem uprzejmy, pomagalem , puszczalem w drzwiach itp. a i tak ruchali inni. Na chuj to wszystko ?